Facebook Pixel

htp - tabletės "laimė"

htp - tabletės "laimė"

Esminė rūgštis triptofanasyra suvartojama su maistu, pavyzdžiui, su pienu, riešutais, kalakutiena, bananais.

Triptofano trūkumas iš karto paveikia mūsų sveikatą. Nutrūksta širdies darbas, atsiranda depresija, migreniniai skausmai, diskomfortas.

5 htp yra viena iš aminorūgšties triptofano formų, atsakingų už serotonino gamybą.

Serotoninas yra medžiaga  kuris reikalingas smegenims ir pakankamas jų kiekis organizme, tai puikios savijautos, pasitikėjimo savimi ir rytojaus garantas.

5 htp yra visiškai saugus ir, kas dar svarbiau, tai neturi jokio šalutinio poveikio, tik suteikia gerą nuotaiką ir visiškai pašalina nerimą, mažina apetitą.

Augalų derinys (Sibiro ženšenio šaknys, žieminės vyšnios ir suma), amino rūgštys, mineralai ir vitaminai sudaro 5 htp šaltinis, iš kurio pats organizmas gamina grupes medžiagų, kurios turi raminamąjį ar stimuliuojantį poveikį.

Šios medžiagos poveikis žmonių sveikatai vis dar tiriamas, atliekami eksperimentai ir įvairūs eksperimentai, tačiau jau gauti rezultatai rodo, kad vartodami 5 htp galite:

  1. rasti dvasios ramybę.
  2. miegoti ramiai ir sveikai.
  3.   Nugalėti agresyvumą ir dirglumą.
  4.  Nustokite valgyti visko, kas papuola po ranka (ne tik todėl, kad kankina alkis, bet ir toliau). nervinga dirva).
  5.  Išvaduokite depresiją ir taip padidinkite savo darbingumą.

 

Vaisto poveikis ateina greitai, o po 20 minučių – turite puikią nuotaiką ir esate įsitikinę, kad gyvenimas yra sėkmingas!

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.