Facebook Pixel

Antioksidantai vasarą ir ne tik!

Antioksidantai vasarą ir ne tik!

Antioksidantai Solgar – tai nepakeičiamas vitaminų ir mikroelementų kompleksas kiekvienam, norinčiam išvengti priešlaikinio senėjimo. Visapusiška apsauga būtina odai, plaukams, ją organizmas turi gauti ne tik iš kosmetikos, bet ir iš vidaus.

Solgar antioksidantai susideda iš kokybiškų mineralų, vitaminų, amino rūgščių, kaip taip pat augalų ekstraktai, kurie optimaliai sąveikauja tarpusavyje, sustiprindami naudingas savybes.

Pavojingiausias laikas odai – vasara. Vasarą odą reikia saugoti. Kiekviena vyresnė nei 25 metų mergina turėtų pagalvoti apie žalingą ultravioletinės spinduliuotės poveikį, kuris lemia ankstyvą organizmo senėjimą.

Taisyklė paprasta – jei nenorite ankstyvų raukšlių, tuomet vasarą reikia vartoti antioksidantų kompleksus. Renkantis vitaminų kompleksą, geriau teikti pirmenybę patikimam ir patikimam, gerą reputaciją turinčiam gamintojui. „Solgar“ įmonė yra tokia gamintoja, kurios produktai „Biotus“ internetinėje parduotuvėje pristatomi geriausiomis kainomis ir su pristatymu visoje Ukrainoje. Ateikite pas mus dėl aukštos kokybės originalių vaistų.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.