Facebook Pixel

Biotinas – grožio vitaminas

Biotinas – grožio vitaminas

Mūsų išvaizda, odos, plaukų ir nagų būklė tiesiogiai priklauso nuo viso organizmo būklės ir jo prisotinimo vitaminais. Odos paraudimas, lupimasis, ploni, trapūs plaukai ir nagai – tai yra gera priežastis išsitirti ir pradėti gydymą.

Biotinas – Tai vitaminas, priklausantis B grupei. Jo trūkumas turi įtakos odos būklei (sausumas, uždegimai ir paraudimas), plaukų slinkimas ir žilų plaukų atsiradimas. Pakankamas biotino kiekis organizme gali sulėtinti senėjimo procesus.

Biotinas žmogaus organizme gaminamas savarankiškai, iš dalies veikiant naudingai žarnyno mikroflorai, iš dalies pasisavinamas su maistu. Trūkumas gali susidaryti dėl žarnyno veiklos sutrikimų, dėl antibiotikų ar kitų vaistų vartojimo   arba dėl netinkamos mitybos. Deja, dabar dauguma mūsų valgo prastai, be to, neigiamą įtaką daro ir aplinka bei stresas. įmonės.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.