Facebook Pixel

Ką duoti vaikui užkandžiui?

Ką duoti vaikui užkandžiui?

Vaikų mitybos specialistai yra vieningi: norint tinkamai augti ir vystytis bet kokio amžiaus vaikas, svarbu laikytis dietos. Reguliarus valgymas užtikrina tinkamą virškinamojo trakto veiklą. Kūdikiui, kuris yra pripratęs prie dietos, iki tam tikro laiko gaminasi virškinimo sultys ir padidėja apetitas. Ankstyvame amžiuje įprasta vaiką maitinti kas 3-4 valandas, vyresnio amžiaus žmonėms optimalūs 4-5 valgymai per dieną.

Tačiau nereikia pamirškite, kad kiekvienas vaikas yra individualus : vieni gali lengvai pereiti prie 4 kartų režimo ir visiškai suvalgyti visą porciją, kiti nori valgyti mažomis porcijomis, bet dažnai.

Chaotiškas maitinimas pažeidžia virškinimo procesą ir mažina apetitą, todėl vaikas negauna maistinių medžiagų kartu su pagrindiniu maistu. Sveikas užkandis – tai papildomas mini patiekalas, kuris padės jūsų kūdikiui numalšinti alkį ir papildyti energijos atsargas. Jei pasirinksite tinkamą užkandį, jis taip pat papildys organizmą maistingomis medžiagomis ir vitaminais.

Ką galite duoti vaikui be įprastos duonos ar sūrio? Siūlome keletą variantų sveikūs užkandžiai, kurie yra ne tik naudingi sveikatai ir vystymuisi, bet ir lengvai naudojami bei patiks kūdikio skoniui.

 

1 parinktis

Ananasų ir špinatų skonio krekeriai vaikams iš TM NurturMe. Šie oro krekeriai yra specialiai sukurti papildomai mitybai vaikams nuo 9 mėnesių. Jie lengvai tirpsta, juose yra daug kalcio, baltymų ir vitaminų. Sudėtyje esantys špinatai leidžia sustiprinti imuninę sistemą, regėjimą ir žarnyno veiklą. Ananasai veikia kaip tonikas, stimuliuojantis imuninę sistemą.

 

2 variantas

TМ YumEarth bananų, vyšnių, persikų ir braškių skonio vaisių užkandis. Šiuose užkandžiuose yra tik natūralių ūkiuose užaugintų vaisių ekstraktų. Ekologiški gyvūnėlių formos saldainiai tikrai patiks mažiesiems, o jūs būsite tikri, kad įsigijote sveiką produktą be cukraus ir kazeino (sudėtingo baltymo).

 

3 parinktis

Nurture Inc dantų šalinimo slapukai span> . Sausainiai gaminami iš mėlynių ir purpurinių morkų skonio jazminų ryžių. Nepaisant to, kad tai kietas produktas, organizmas jį lengvai pasisavina, jame yra organinių rūgščių, kurios suteikia energijos, taip pat yra naudingų skrandžio gleivinei bakterijų.

 

4 parinktis

Plum Organics marmeladas vaikams su persikais . Vaikų mėgstamos guminukės gaminamos iš įvairių ekologiškų uogų. Kai mažylis paaugs ir nori kažko saldaus, jį galima pavaišinti natūraliu saldžiu marmeladu su uogų ir pektino mišiniu. Pektinas padeda pašalinti iš organizmo biogeninius toksinus, mažina cholesterolio kiekį kraujyje, stabilizuoja medžiagų apykaitą.

Turinys
  • 1 parinktis
  • 2 variantas
  • 3 parinktis
  • 4 parinktis
Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.