Facebook Pixel

Kas yra kava svorio metimui ir kam ji naudojama?

Kas yra kava svorio metimui ir kam ji naudojama?

Lieknėjimo kava – taip vadinasi žalia kava, tai yra, neskrudinta. Jis gali būti sumaltas arba grūdėtas. Chlorogeninė rūgštis – Būtent ši pagrindinė veiklioji medžiaga yra atsakinga už riebalų deginimą. Papildoma chlorogeno rūgšties funkcija – antioksidantas.

Liekninamojoje kavoje taip pat yra taninų ir purino alkaloidų. Šis produktas tonizuoja, padeda sergant migrena, taip pat skatina protinį ir fizinį aktyvumą. Iš žalios kavos gaminamas gėrimas, kuris puikiai papildys dietą ir mankštą. Jei laikotės režimo ir valgote teisingai, žalia kava degina riebalus, pagreitindama svorio metimo procesą.

Kam draudžiama kava numesti svorio?

Žalia kava nėra rekomenduojama nėščiosioms  ir žindymo metu. Be to, jis nėra naudingas žmonėms, sergantiems cukriniu diabetu, širdies ir kraujagyslių ligomis, taip pat turintiems problemų, susijusių su spaudimu. Blogai suderinamas su antidepresantais ir raminamaisiais. Dauguma kontraindikacijų yra susijusios su tuo, kad kompozicijoje yra kofeino.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.