Facebook Pixel

Dmitrijus Mamontovas: „Grožis nepakenkiant sveikatai“

Dmitrijus Mamontovas: „Grožis nepakenkiant sveikatai“

Sunku suabejoti Dmitrijaus Mamontovo patarimais iš sveikatos trenerio, turinčio daugiau nei 15 metų patirtį, sveikatingumo konsultanto ir mitybos specialisto, originalios Equimax metodikos kūrėjo. Jis treniruoja ir konsultuoja televizijos ir šou verslo žvaigždes, o jo rekomendacijų rezultatus kasdien matome ekranuose. Pagrindinis principas, kurį išpažįsta Dmitrijus: „Grožis nepakenkiant sveikatai“. Trenerio patarimas trumpas, konkretus ir talpus – kaip neatidėliotino įvykdymo planą!

1. Kokio mitybos principo laikotės?

Intuityvi mityba. Pats organizmas puikiai žino, ko jam reikia. Jums tereikia išmokti tai teisingai išgirsti ir suprasti.

2. Ar jėgos ir kardio treniruočių metu padidėja vitaminų ir mineralų suvartojimas?

Pagreitėja medžiagų apykaita, o maistinių medžiagų suvartojimas didėja tiesiogiai proporcingai laipsniui apkrovos. Žinoma, šias išlaidas reikia papildyti!

 



3. Ar papildomas vitaminų vartojimas turi įtakos raumenų augimui ir jėgos padidėjimui?

Biologiškai aktyvių papildų vartojimas netiesiogiai veikia treniruočių efektyvumą.
Jie gerina bendrą organizmo būklę ir skatina atsistatymo funkcijas.

Kalbant apie sportą, sportinė mityba yra būtina tiems, kurie reguliariai treniruojasi ir nori gauti gražų palengvėjimą.

  p>

 RWLzDUcLd9t5PudEJfaKS9P8PfeulLJYeZ2Y-ZhnZUB- 7qzv1HuPU2ORV4KmiEpG3yhoJRKEiF

' />
4. Ar jaučiate energijos trūkumą, kai nevartojate vitaminų-mineralų kompleksų? Kokių vitaminų-mineralų kompleksų yra jūsų mityboje ir kaip jie veikia ištvermę, sportinius rezultatus, bendrą tonusą, nuotaiką?

Nesijaučiu ūmiai energijos trūkumas. Tačiau atminkite, kad reguliariai vartoju mineralinius papildus, tokius kaip cinkas, selenas, magnis, žiedadulkės, spirulina, Perga. Jie pagerina atsigavimo funkcijas ir sumažina atsigavimo laiką po didelių apkrovų. O svarbiausia – suteikia lengvumo pojūtį, pagerina ir palaiko reljefą bei formą.


5. Kuriuos iš šių vaistų rekomenduotumėte visiems?

Visus išvardintus vaistus! Taip pat vitaminai B grupės, aminorūgštys BCAA, išrūgų ir kanapių baltymai, Animal Pak Universum. Kitu atveju rekomendacijos individualios: pasirinkimas priklauso nuo konkretaus žmogaus norų ir tikslų.

6. Ar girdėjote iš klientų klaidingų nuomonių apie sportinę mitybą?

Yra daug klaidingų nuomonių apie sportinę mitybą ir aš juos girdžiu gana dažnai, taip pat ir iš klientų . Labiausiai paplitęs mitas – kad baltymai ir aminorūgštys yra blogi.

 

13497743_1333594593334955_3937497511501178838

7. Kokių prekių ženklų ir prekių ženklų vitaminų ir mineralų kompleksų pasitikite?

Tai daugiausia amerikietiški prekių ženklai, turintys tarptautinius kokybės sertifikatus, pvz., Now Foods, Solgar,  Animal Pak Universum .




Turinys
  • 1. Kokio mitybos principo laikotės?
  • 2. Ar jėgos ir kardio treniruočių metu padidėja vitaminų ir mineralų suvartojimas?
  • 3. Ar papildomas vitaminų vartojimas turi įtakos raumenų augimui ir jėgos padidėjimui?
  • 4. Ar jaučiate energijos trūkumą, kai nevartojate vitaminų-mineralų kompleksų? Kokių vitaminų-mineralų kompleksų yra jūsų mityboje ir kaip jie veikia ištvermę, sportinius rezultatus, bendrą tonusą, nuotaiką?
  • 6. Ar girdėjote iš klientų klaidingų nuomonių apie sportinę mitybą?
  • 7. Kokių prekių ženklų ir prekių ženklų vitaminų ir mineralų kompleksų pasitikite?
Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.