Facebook Pixel

Džentelmeniškas rinkinys: vitaminai vyrams

Džentelmeniškas rinkinys: vitaminai vyrams

Moterys linkusios labiau nei vyrai rūpintis savo sveikata ir išpuoselėta išvaizda. Tačiau vyriškų grožio ir sveikatos prekių paklausa įrodo, kad šiuolaikiniai džentelmenai taip pat skrupulingai žiūri į savo sveikatą ir išvaizdą. Sveikos gyvensenos ir žalingų įpročių atsisakymo mada kasdien įgauna naują pagreitį. Kodėl, be subalansuotos mitybos ir fizinio aktyvumo, mums reikia vitaminai vyrams? O kaip apsisaugoti nuo pavojingų ligų maistinių medžiagų pagalba?

Kad širdies neskaudėtų: vitaminas C ir žuvų taukai

Šiuolaikinis gyvenimo tempas diktuoja savo taisykles. O vyrams būna sunku: sunkus darbas prie kompiuterio, dažnas stresas darbe, sunkus fizinis darbas ir nesubalansuota mityba anksčiau ar vėliau atsiliepia savijautai. Nepalanki ekologija, blogi įpročiai ir nekokybiškas maistas įpila žibalo į ugnį. Žinoma, kad būtent dėl šių veiksnių „smūgį“ pirmiausia gauna širdies ir kraujagyslių sistema. Štai kodėl šiuolaikiniai gydytojai rekomenduoja vyrams išgerti kursus vitamino C <. /a>iržuvų taukai.   

Askorbo rūgštis yra vienas iš svarbiausių „vyriškų“ vitaminų, palaikančių širdies ir kraujagyslių sistemą ir kovojantis su laisvaisiais radikalais. Vitaminas C skystina tirštą kraują, stiprina kraujagysles, palaiko imunitetą ir didina atsparumą stresui. Atkreipkite dėmesį į naują askorbo rūgšties formą – liposominį vitaminą C, kuris geriau pasisavinamas ir pasižymi didesniu biologiniu prieinamumu. Rekomenduojame vitaminą C iš patikrintų, visame pasaulyje žinomų prekių ženklų – Dr. Mercola, LypriCel, Kalifornijos auksinė mityba, Geriausias daktaras, Pure Incapsulations, Natūralūs šaltiniai. Atsižvelgiant į tai, kad didžioji dalis vyrų visame pasaulyje miršta būtent dėl širdies ir kraujagyslių ligų, be vitamino C, stipriajai pusei taip pat rekomenduojama vartoti žuvų taukus.

Žuvų taukuose yra nepakeičiamų omega-3 riebalų rūgščių, kurios lėtina senėjimo procesus organizme, dalyvauja perduodant nervinius impulsus, palaiko kraujagyslių elastingumą, didina protinę ir fizinę veiklą, taip pat mažina riziką susirgti širdies ir kraujagyslių ligomis. ligų. „Biotus“ rekomenduoja žuvis aukščiausios kokybės riebalai vyrams iš tokių pasaulyje žinomų prekių ženklų: Carlson Labs, Solgar, Tornas, Puritan's Pride, Now Foods, Kalifornijos aukso mityba.  

Vyrų stiprybė: L-karnitinas ir vitaminas E

Siekdami išlaikyti vyrų sveikatą, ponai turėtų atidžiau pasidomėti L -karnitinasir vitaminas E. Būtent šios maistinės medžiagos padeda išvengti lytinės funkcijos sutrikimų, teigiamai veikia potenciją, leidžiančią susilaukti sveiko vaiko. vitamino E dideli kiekiai randami alyvuogėse, sėmenų, saulėgrąžų aliejaus, taip pat viso grūdo grūduose, riešutuose, saulėgrąžų sėklose ir moliūguose. L-karnitinas turintis daug gyvulinės kilmės produktų – kepenėlių, jautienos, kiaulienos, paukštienos, varškės ir grietinės. Šios medžiagos trūkumas gali sukelti erekcijos sutrikimus ir pabloginti spermos kokybę. Maistinė medžiaga taip pat aprūpina raumeninį audinį, didina fizinį ir protinį aktyvumą bei padidina atsparumą stresui.

Storūs plaukai, lygi oda: B grupės vitaminai В

B vitaminai, ypač biotinas, gali būti įtraukti į svarbiausių vyrų vitaminų sąrašą grožis ir sveikata. Moksliškai įrodyta, kad B grupės vitaminų (B1, B2, B6, B3, B12) trūkumas vyrams sukelia plaukų slinkimą, hidrolipidų sutrikimą. odos ir galvos odos pusiausvyrą, gilių raukšlių susidarymą, taip pat miego problemas, nervingumą, raumenų skausmą ir lėtinį nuovargį. Gydytojai rekomenduoja šias medžiagas papildyti mineraliniais kompleksais, kurių sudėtyje yrajodo, magnio, kalio, cinko ir geležies.

Aktyviems ir sportuojantiems vyrams rekomenduojame išbandyti amerikietiško prekės ženklo maisto papildus Optimum Nutrition . Įmonė siūlo kokybišką sportinę mitybą, natūraliausius vitaminų ir mineralų kompleksus, sukurtus specialiai vyrams ir moterims, keratiną, baltymų mišinius ir daugybę kitų naudingų produktų sveikatai ir jaunystei palaikyti.

„Didžiausias gėris yra sveikata“, – sakė Platonas. Šie žodžiai šiandien yra ypač svarbūs. Paprastos taisyklės padės išlaikyti sveikatą ir gyvybingumą daugelį metų. Sveikai maitintis, mankštintis, atsisakyti žalingų įpročių ir vartoti natūralius maisto papildus – efektyviausias ir prieinamiausias būdas jaustis geriausiai! 

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.