Facebook Pixel

Glicinas. Kodėl jis skiriamas vaikams?

Glicinas. Kodėl jis skiriamas vaikams?

Glicinas – tai amino rūgštis, randama daugelyje maisto produktų. Vaistas neturi šalutinio poveikio ir yra saugus, todėl jis skiriamas net vaikams iki vienerių metų. Kada skiriamas glicinas? Vaikams iki 3 metų šis vaistas skiriamas, kai vaikas nerimauja, blogai miega. Vyresniems vaikams ši medžiaga padeda geriau susikaupti, gerina mokyklos veiklą, taip pat palaiko vaiko organizmo veiklą. Pirma arba parengiamoji klasė – tai rimtas išbandymas nervų sistemai, o be visų krūvių ir baimių vaikui dažnai sunku išmokti mokytis: atkaklumo, ilgalaikio susikaupimo, imlumo informacijai. Jei vaikas pats nesusitvarko (paprastai tai pastebi ir mokytojai, ir tėvai), gydytojas gali skirti gliciną.

Glicinas – tai visiškai saugus vaistas, kuris nesikaupia organizme ir pradeda veikti iškart po pavartojimo. Jis greitai pasišalina ir turi tik teigiamą poveikį vaikų nervų sistemai, negalima bijoti tokių neigiamų šalutinių poveikių kaip slopinimas ar mieguistumas – glicinas jo tiesiog neturi.

Galite užsisakyti gliciną su pristatymu į bet kurį Ukrainos miestą .

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.