Gotu kola: tikroji jaunystės ir ilgaamžiškumo paslaptis

Gotu kola: tikroji jaunystės ir ilgaamžiškumo paslaptis

Turinys

  1. Gotu Kolos stebuklingas augalas
  2. Įtaka smegenims
  3. Ką veikia gotu kola?
  4. Paveikiančios Gotu Kolos venas ir kraujagysles
  5. Papildomos Gotu Cola savybės
  6. Gotu Cola funkcijos
  7. Dalykai, į kuriuos reikia atsižvelgti, jei nuspręsite pradėti vartoti gotu kola
  8. Kuris Gotu Kola prekės ženklas yra geriausias?
  9. Į ką reikia atkreipti dėmesį renkantis gotu kolos įsigijimo vietą

Sėkmingai pasveikti nuo rimtų negalavimų galima ne tik naudojant vaistinius preparatus. Dažnai maisto papildai veikia kaip savotiškas išsigelbėjimas. Toks skambus palyginimas pasirinktas ne veltui. Vienas iš jų yra gotu kola. Šis augalo ekstraktas gali turėti stiprų jauninantį poveikį žmogaus organizmui, taip pat teigiamai paveikti smegenų būklė. Tačiau jis turi ir kitų svarbių privalumų. Apie visa tai eilės tvarka kalbėsime vėliau.

Gotu kola stebuklingas augalas

Gotu kola turi kitą pavadinimą – centella asiatica. Dėl stiprių nootropinių savybių jis taip pat vadinamas „atminties žole“. Rytų medicina augalą iškelia į pirmąją vietą tarp veislių, galinčių teigiamai paveikti pagrindinius procesus, vykstančius kasdien smegenų žievėje.

Mokslininkai išsiaiškino, kad reguliarus centelių vartojimas leidžia žmogui pajusti gerą gyvybingumo ir energijos antplūdį, taip pat pailgina gyvenimo trukmę. Galima sakyti, kad gotu kola yra antidepresantas, kurį sukūrė pati gamta, o ne vaistininkai laboratorijose.

Augalas yra aktyviai auginami Indijoje, Australijoje, Malaizijoje, Šri Lankoje. Jis mėgsta drėgmę, bet yra visiškai nepretenzingas dirvožemio tipui. Žolė vienodai gerai auga bet kokio tipo dirvožemyje. Azijoje centelė naudojama ne tik kaip vaistinis augalas, bet ir kaip maisto gaminimo ingredientas. Čia jis vartojamas beveik kasdien, nes gotu kola NSP veikia kaip puikus tonikas kūnui.

Gotu kolos preparatai ne tik teigiamai veikia smegenis, bet ir padeda sergant venų varikoze ir artritu. Jie padeda malšinti įvairios kilmės skausmą. Yra žinoma, kad augalas pasižymi geromis žaizdų gijimo savybėmis. Jis veiksmingas net ir kovojant už odos grožį: puikiai išlygina raukšles. Todėl jis aktyviai naudojamas kosmetologijoje ir kosmetinių priemonių nuo senėjimo gamyboje. Platus veiksmų spektras paaiškinamas tuo, kad Centella sudėtyje yra daug vertingų komponentų. Toks naudingas tandemas veikia kompleksiškai ir duoda geresnių rezultatų nei kitos priemonės.

Prieš daugelį metų augalą valgė tik drambliai . Tada žmonės nieko nežinojo apie jo gydomąsias savybes. Tik po kurio laiko gotu kola tapo kasdienio žmogaus mitybos dalimi, todėl buvo galima įsitikinti neabejotina jos nauda sveikatai. 

Ajurveda teigia, kad gotu kola visada buvo laikoma viena veiksmingiausių priemonių, skirtų pagerinti nervų sistemos veiklą. Ji sugeba susidoroti su gyvybinės energijos praradimu, depresija, nervų sutrikimais. Yra senovės legenda, kad arbata iš augalo padėjo vienam mokslininkui gyventi daugiau nei 250 metų. Jis reguliariai naudojo jį pagal specialiai sukurtą receptą.

Įdomus faktas yra tai, kad centella dažnai naudojama meditacijai, kuri yra plačiai paplitusi. Azijoje. Nors Europoje jis populiaresnis įvairių negalavimų profilaktikai, taip pat kaip jų terapijos dalis. Gotu Cola iš 'Elite-Pharm' arba bet kurio kito gamintojo - visada natūralus, natūralus produktas. Kartais jis naudojamas kartu su kitų rūšių žolelėmis, siekiant sustiprinti poveikį. Bet viskas priklauso nuo indikacijų.

Kuo gausu Gotu Cola

Gotų kola yra turtinga turinio

Komponentas

Veiksmas

Flavonoidai

Jie turi teigiamą poveikį venų, kapiliarų ir limfmazgių būklei. Jie gerina širdies ritmą, gerina kraujotaką, padeda širdžiai sėkmingai susidoroti su stresu, rimtu fiziniu krūviu. Organas visiškai nepatiria neigiamų pasekmių ir komplikacijų, susijusių su šių veiksnių įtaka. Randai nėra baisūs. Vienas iš stipriausių flavonoidų yra kvercetinas. Jis turi ryškių priešuždegiminių savybių. Tai natūralus antioksidantas. Pagerina smegenų veiklą, skatina greitą atsigavimą po traumų.

Triterpenoidai

Jiems dalyvaujant, vyksta kolageno sintezė. Tai yra nepakeičiamas kūno audinių regeneracinių procesų komponentas. Kolagenas pagreitina gijimą, taip pat gali padaryti kraujagyslių sieneles elastingesnes. Atkūrimo procesai yra švelnūs ir greitesni.

Glikozidai

Palaiko stabilų širdies raumenų funkcionavimą, pašalina didelį miokardo įtampą, gerina pacientų gyvenimo kokybę su širdies nepakankamumu. Glikozidai, esantys gotu koloje („Solgar“) , teigiamai veikia ateroskleroze sergančių pacientų būklę.

Rutin

Veikia kaip stiprus antioksidantas, sėkmingai kovoja su oksidaciniu stresu. Reguliuoja kraujotaką, taip pat apsaugo nuo kraujo krešulių susidarymo.

Saponinai

span>

Jie tiesiogiai dalyvauja organizmo atsistatymo procesuose. Ypač tie, kurie susiję su oda. Neleidžia susidaryti randams. 

Be jau išvardytų medžiagų, gotu kola apima būtinų vitaminų ir mineralų kompleksą. Tarp jų pagrindinę vietą užima B grupės vitaminai, kurie yra nepakeičiami normaliai nervų sistemos veiklai. 

Poveikis smegenims

Pirmiausia augalas garsėja

Visų pirma, augalas yra žinomas dėl savo unikalių savybių įtakos žmogaus smegenims, įskaitant jo protinius gebėjimus, atmintį. Dažnas reiškinys šiandien yra lėtinio nuovargio sindromas. Su ja puikiai kovoja ir šio tipo žolė.

Priemonė naudojama ne tik esant stresui, depresijai, emocinių reakcijų problemoms, bet ir nuo sunkių ligų, tokių kaip epilepsija. Teigiamas poveikis pasireiškia gerinant smegenų kraujotaką. Organizmo mityba gerėja. Smegenys aktyviai prisotinamos deguonimi. Būtent pastarųjų trūkumas lemia daugelio ligų, tarp jų ir su amžiumi susijusių, išsivystymą. Kai kurie iš jų yra pavojingi gyvybei. Gotu Cola'Argo' gelbsti nuo rimtų pasekmių.

Kokia paskirtis yra narkotikas gotu kola?

  1. Stabilios smegenų kraujagyslių būklės palaikymas.
  2. Smegenų ląstelių stiprinimas.
  3. Pagerinkite atmintį ir išsaugojimą.
  4. Pagreitinkite mąstymą.
  5. Pašalina galvos skausmą.
  6. Nerimo mažinimas mažinant hormono kortizolio kiekį.
  7. Miego gerinimas.
  8. Nuovargio mažinimas.
  9. Pagerinkite fokusavimą.
  10. Intelekto tobulinimas.
  11. Kalbos ir regėjimo funkcijų ugdymas.

Gotu kola gali užtikrinti patikimą neuronų apsaugą nuo pažeidimo padarinių, atsirandančių ląstelių lygiu. Degeneracijos procesus, dėl kurių gali išsivystyti rimtos ligos (pvz., Alzheimerio liga), taip pat galima sulėtinti vartojant vaistą.

Poveikis gotu kolos venoms ir kraujagyslėms

Visų pirma, augalas yra žinomas

Visų pirma, svarbu pažymėti, kad Gotu Cola tai vaistas, turintis teigiamą poveikį raktui kraujo komponentai. Žolelių papildas stabilizuoja gliukozės kiekį kraujyje. Įrodyta, kad jis netgi gali padidinti hemoglobino kiekį.

Pagerėja kraujotaka. Kraujotakos sistemos raumenys grįžta į normalų tonusą. Venos stiprėja, kraujagyslių sienelės tampa mažiau pralaidžios. Visų širdies ir kraujagyslių sistemos komponentų darbas gerėja.

Štai problemos, kurioms gydyti dažniausiai skiriamas vaistas:

  • venų varikozė;
  • vegetacinė-kraujagyslinė distonija;
  • aterosklerozė;
  • venų nepakankamumas.

Gotu kola padės tiems, kuriems reikia sumažinti kraujospūdį. Tinkamai parinktas gydymo režimas žymiai sumažina insulto ir širdies priepuolio tikimybę, o tai ypač svarbu rizikos grupės žmonėms. 

Papildomos gotu kola savybės

  1. Stiprina plaukų folikulus, nago plokštelę, atkuria juos, pagreitina augimą, pastebimai pagerina išvaizdą.
  2. Sėkmingai kovoja su išsausėjusia oda, raukšlėmis, taip pat šalina įvairius odos defektus, spuogus, spuogus. Pagerėja odos struktūra. Paspartėja kraujotaka, dėl ko ji gauna papildomos mitybos, tampa elastingesnė ir hidratuota.
  3. Padeda atsisveikinti su celiulitu dėl gero limfos drenažo efekto. Oda stangrėja, sustiprėja medžiagų apykaitos procesai, pašalinamas skysčių perteklius, riebalai.
  4. Skatina greitą ir be rūpesčių kūno žaizdų gijimą, stiprina jungiamąjį audinį esant nudegimams, įvairios kilmės dermatitui. Puikiai mažina uždegimą.
  5. Apsaugo inkstus nuo toksinų, turi diuretikų poveikį, apsaugo nuo edemos.
  6. Naudojamas skrandžiui apsaugoti nuo opų, gydo, jei jų jau yra. 

Gotu kola naudojimo ypatybės

Gotu kolos naudojimo ypatybės

Tiksli dozėGotu Cola, sukurta „Iherb“ ir kiti prekės ženklai priklauso nuo naudojimo tikslo. Jį galima tinkamai paskirti ištyrus tikslias paciento indikacijas. Esant stresinėms sąlygoms, depresijai, padidėjusiam nerimui, paprastai reikia vartoti apie 500 mg vaisto 2 kartus per dieną. Svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad vartojant vaistinius raminamuosius vaistus kartu su gotu kola, gali sustiprėti abiejų poveikis. 

Jei reikia paveikti atmintį ir mąstymo procesus, reikia vartoti maždaug 1000 mg per dieną. Dažniausiai specialistas rekomenduoja dozę, lygią 40 mg/kg paciento kūno svorio. Žolė užpilama verdančiu vandeniu – 3 gramai 1 stiklinei skysčio. Gotu kola (arbata) gerti arba ryte arba vakare. Laiko pasirinkimas priklauso nuo paraiškos tikslo. Pavyzdžiui, esant miego sutrikimams, vaistą patartina išgerti vakare. 

Tačiau kapsulės priaugo populiariausias. Jų veikimo spektras itin platus, o pats priėmimas nesukelia jokių sunkumų ar nepatogumų, o kompaktišką pakuotę galima nešiotis su savimi, jei pietausite lauke. Tik svarbu juos gerti valgio metu. Kurso trukmė nustatoma individualiai. Vidutiniškai tai yra 2 savaitės–1 mėnuo. 

Į ką reikėtų atsižvelgti, jei nuspręstumėte pradėti vartoti gotu kolą?

Visų pirma, turėtumėte nustatyti, ar esate tarp žmonių, kuriems absoliučiai draudžiama gydytisGotu Kola ekstraktu. Jis neturėtų būti priimtas šiais atvejais.

  1. Nustatytas individualus kompozicijoje esančių komponentų netoleravimas.
  2. Moteris planuoja nėštumą arba jau yra bet kada, taip pat maitina krūtimi.
  3. Pacientą vargina žemas kraujospūdis.
  4. Jis sirgo šizofrenija arba kenčia nuo panikos priepuolių. 
  5. Patvirtinta kai kurios autoimuninės ligos.

Nemanykite, kad pavartojus per dideles dozes akimirksniu pagerės atmintis, jėgų užteks darbui visą parą, bendra organizmo būklė bus ideali. Svarbu aiškiai apskaičiuoti dozę, kitaip rizikuojate susidurti su šalutiniu poveikiu. Jie pasitaiko retai, tačiau visiškai įmanomi, jei pacientas viršija leistinas dozes arba nekreipia dėmesio į alerginės reakcijos atsiradimą arba net visiškai nutraukia jo vartojimą, jei pastebėjote, kad nesijaučiate gerai. Kai kuriais atvejais, atsiradus rimtiems apsinuodijimo simptomams, neapsieisite be vizito pas gydytoją. 

Po studijuoja apžvalgas apie gotu kola, tampa aišku, kad dažniausiai pasitaikantys šalutiniai poveikiai yra:

  • didelis silpnumas;
  • nuolatinis galvos svaigimas;
  • pykinimas ir vėmimas;
  • galvos skausmas;
  • kėdės problemos.

Laimei, minėtos problemos yra gana retos, o priežastys nurodytos aukščiau. Jų galima išvengti skiriant pakankamai dėmesio savo sveikatai ir prieš pradedant gydymą pasikonsultavus su specialistu. Tada pasieksite maksimalų efektyvumą nuo priėmimo kurso ir jausitės puikiai. Jei pirksite gotu kolą, išstudijavus maksimalią informaciją apie produktą, pavojaus sveikatai nekils.

Kuris Gotu Kola prekės ženklas yra geriausias?

Daugeliui klausimas yra daugiau nei aktualus. Iš tiesų, geriau naudoti įrodytą reputaciją turinčio prekės ženklo produktus, nei pasikliauti abejotina kilme. Toliau pateiktoje lentelėje apžvelgsime populiariausius produktus, remdamiesi klientų nuomonėmis.

aukštos kokybės papildai, o kaina išlieka prieinama. Rusakalbėje interneto erdvėje nesunkiai rasite daugiau nei 1000 teigiamų atsiliepimų apie šį produktą.

Vardas

Veiksmas

Gotu Kola, dabar Maistas, 450 mg

Grynas, natūralus produktas iš gerai žinomo amerikiečio gamintojas. Turi apdovanojimų už geriausią kokybę tarptautinėse parodose. Gaminių ypatumas – ne tik kokybė, bet ir speciali pakuotė, padedanti išsaugoti originalias priedo savybes.

Gotu Kola , Nature's Answer, 950 mg

Gotu kola, Gotu Kola, Herb Pharm, ekstraktas , ekologiškas

Pagrindinis įmonės principas – maksimaliai padidinti natūralių produktų, augančių ant žemės, naudingąsias savybes. Gamybai naudojamos moderniausios, švelniausios gamybos technologijos, todėl galite būti tikri dėl kiekvieno vaisto veiksmingumo, taip pat ir skysčio, kapsulės ar miltelių pavidalo.

Į ką atkreipti dėmesį renkantis, kur įsigyti gotu kolos?

Kad neeksperimentuotų su savo sveikata

Kad neeksperimentuotų su savo sveikata , svarbu įsitikinti, kad gaunate kokybišką produktą. Net jei ant pakuotės parašyta „100 procentų natūralus“, nėra jokios garantijos, kad tai tiesa. Deja, prasta produktų kokybė ir nesąžiningi tiekėjai yra gana dažni reiškiniai, nes visada yra daug žmonių, norinčių užsidirbti pinigų iš populiaraus produkto. Tai ne visada sąžiningi verslininkai.

Tai, kad tokio produkto nauda abejotina, yra neginčijamas faktas. Daug blogiau, jei tai ne tik nenaudinga, bet ir žalinga sveikatai. Būtent dėl to nereikėtų pirkti vaisto vien dėl to, kad jo kaina kažkur daug mažesnė arba jūs tiesiog skubate ir norite kuo greičiau pasirinkti. Žinoma, jei paprašysite abejotino pardavėjo dokumentų, patvirtinančių tinkamą prekių kokybę, gausite subtilų atsisakymą. 

Reikia susisiekti tik su patikimais ir per daugelį metų patikrintais bei tūkstančiais patenkintų įmonės klientų. „Biotus“ yra vienas iš tų. Tai puikus sąžiningo darbo jūsų sveikatos labui pavyzdys. Čia gausite viską, ko tikitės iš kokybiškų produktų ir profesionalių darbuotojų.

  1. Reikalingi sertifikatai, nes įmonei nėra ko bijoti. Asortimente yra tik patikrintos geriausių gamintojų prekės, kurios tiekiamos tiesiogiai, be tarpininkų. 
  2. Kvalifikuota vadybininkų pagalba, pasiryžusi užtikrinti, kad įsigytumėte Jums tinkamiausią produktą. Čia jie sako „ne“ standartiniam požiūriui į pardavimą. Pagrindinė užduotis – surasti jums priedą, kuris pagerintų jūsų savijautą ir gyvenimo kokybę.
  3. Didelis geriausių gamintojų produktų asortimentas leidžia kiekvienam klientui pasirinkti individualų pasirinkimą. 
  4. Tiesioginio tiekėjo produktų kaina jus maloniai nustebins. Gotu Cola kaina prieinama. Jokių permokų ir komisinių. Kartu numatyta lanksti nuolaidų sistema didmenininkams. 

Įmonės darbas buvo kūrėsi šiais principais metų metus. Dėl to pavyko pasiekti partnerių ir klientų pagarbą. „Biotus“ vienodai vertina kiekvieno pasitikėjimą, nepriklausomai nuo vykdomų užsakymų apimties. Įmonė suinteresuota, kad klientai taptų nuolatiniai, kartą besikreipiantys pagalbos.

DUK – dažnai užduodami klausimai:

Какую добавку лучше принимать для улучшения памяти?

Можно порекомендовать Гинкго Билоба, Ginkgo, Nature's Way, стандартизированный, 60 капсул. Это уникальное сочетание сразу двух компонентов, которые помогут вам легче справляться с интеллектуальной работой, лучше запоминать важные моменты - готу кола и гинкго билоба. Однако, вам также стоит получить рекомендации наших специалистов по витаминам и добавкам, чтобы уточнить симптоматику, исключить противопоказания.

Можно ли давать готу кола детям?

Действительно, детям приходится сталкиваться с большими нагрузками в школе. Но давать готу кола раньше 18 лет без особых медицинских показаний запрещено. И даже в этих случаях прием должен происходить под наблюдением лечащего врача.

Стоит ли принимать готу колу офисным работникам?

Как показывает практика, именно категория офисных работников, жителей крупных городов является основной группой покупателей. Им приходится постоянно справляться со стрессами, нервозностью, находить силы для выполнения больших объемов работ. Готу кола в данном случае для них очень эффективна.

Работаю парикмахером, много времени провожу на ногах, поэтому появился варикоз. Готу кола поможет?

Вам можно посоветовать Поддержка сосудов, Theravein, Klaire Labs, 60 капсул. Это специальный комплекс трав, который укрепляет стенки сосудов, нормализует кровообращение. Регулярный прием поможет вернуть красоту и здоровье вашим ногам.

Turinys
  • Turinys
  • Gotu kola stebuklingas augalas
  • Kuo gausu Gotu Cola
  • Poveikis smegenims
  • Kokia paskirtis yra narkotikas gotu kola?
  • Poveikis gotu kolos venoms ir kraujagyslėms
  • Papildomos gotu kola savybės
  • Gotu kola naudojimo ypatybės
  • Į ką reikėtų atsižvelgti, jei nuspręstumėte pradėti vartoti gotu kolą?
  • Kuris Gotu Kola prekės ženklas yra geriausias?
  • Į ką atkreipti dėmesį renkantis, kur įsigyti gotu kolos?
Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.