Facebook Pixel

Sveikas kūnas – sveiki nagai, oda ir plaukai

Sveikas kūnas – sveiki nagai, oda ir plaukai

Dažnai rudens laikotarpiu mūsų oda, plaukai ir nagai kenčia nuo trapumo ir sausumo. Todėl juk jiems reikia papildomos priežiūros, bet pirkti atskiras priemones kiekvienai žmogaus kūno daliai, plaukams, nagams ir odai, matote, brangu.

Taip pat būtina stiprinti organizmą iš vidaus, nes su maistu galime gauti kai kurių vitaminų, kuriuose yra naudingų medžiagų, kurios stiprina mūsų organizmą, ypač plaukai, oda ir nagai.

Kartais griebiames kosmetikos, tepame maitinamąsias kaukes, nagams ir plaukams stiprinti naudojame drėkinamąsias priemones ir aliejus.

Be to, atliekamos kosmetinės procedūros nagams ir plaukams stiprinti bei speciali kūno ir veido odos priežiūra. Mezoterapija, karboksiterapija, laminavimas, kūno ir veido pilingas, nagų stiprinimas vašku. Tačiau kiekviena procedūra susidoroja tik su viena problemine sritimi.

Todėl ekspertai sugalvojo vitaminų kompleksai Skin, Nails & Plaukai, kurie vienu metu stiprina odą, nagus ir plaukus. Šioje formulėje yra visi reikalingi vitaminai ir mineralai, skirti kolageno gamybai, kuris padeda odai ir plaukams būti sveikai, glotniai ir stipriai šaltuoju metų laiku.

Tokie vitaminai yra universalūs kiekvienam, nes kiekvienas žmogus, ypač merginos, susiduria su plaukų slinkimo, lūžinėjančių nagų ir sausos odos problema.

Paprastai tokiuose kompleksuose yra:

  • Vitaminas E – antioksidantas, stabdantis senėjimo procesus ir yra vėžio profilaktika.

  • Vitaminas C – gydo žaizdas, pažeidimus, stiprina imuninę sistemą , reguliuoja melanino susidarymą ir perteklių.

  • Vitaminas A- drėkina odą, suteikia natūralią spalvą, greitina augimą.

  • B grupės vitaminai – apsaugo nuo plaukų slinkimo, normalizuoja nervų sistemos veiklą ir gerina reprodukcinės sistemos būklę.

  • Vitaminas D – stiprina kaulus, dantis, yra atsakingas už nagų ir plaukų sveikatą.

  • Vitaminas H- būtinas sveikai gleivinės būklei ir odai suteikti sveiką spalvą bei išvaizdą.

 

Plaukų, odos ir nagų sveikatos formulės:

B3 + B5 = glotnūs plaukai

A + E = švari oda

B1 + C = stiprūs nagai

Dėl kolageno oda įgauna sveiką išvaizdą, kalcis stiprina nagus, o vitaminas E pašalina lūžinėjančius plaukus. šių medžiagų galima rasti sudėtinguose produktuose. Jie skirti ne tik pagerinti odos, nagų ir. Plaukai, bet ir stiprina žmogaus imuninę sistemą, saugo nuo žalingų veiksnių poveikio ir užsikrėtimo virusais.>Vitaminų naudojimas sveikai odai ir plaukams yra puikios ir veiksmingos priežiūros priemonės, nes jose yra didžiulis kiekis maistinių medžiagų. Be vitaminų kompleksų, pakankamai vitaminų turėtume gauti su maistu, idealiu atveju tai turėtų būti pagrindinis maistinių medžiagų šaltinis.

Be vitaminų preparatų, naudingas plaukų, nagų stiprinimo ir drėkinimo būdas bus kaukės iš daržovių, vaisių, prieskonių ir aliejų. ir oda. Tokių kaukių pranašumas yra tas, kad daugumą produktų galima įsigyti bet kuriuo metų laiku ir dabar jas galima naudoti reguliariai.

Papildykite savo organizmą reikalingais vitaminais ir netrukus jis atsidėkos spindinčia oda, stipriais nagais ir ilgais lygiais plaukais.

Straipsnis parašytas Biotus personalo rašytojo

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.