Facebook Pixel

iHerb: amerikietiški vitaminai yra artimesni ir prieinamesni

iHerb: amerikietiški vitaminai yra artimesni ir prieinamesni

Natūralūs maisto papildai yra sveikos gyvensenos atributas. Juk vitaminai, mineralai ir antioksidantai padeda išlaikyti gerą sveikatą, pratęsia jaunystę ir aktyvumą, taip pat gali užkirsti kelią pavojingoms ligoms. Amerikietiški maisto papildai užima pagrindinę vietą maisto papildų rinkoje. Žaliavų kokybė, natūrali sudėtis, šiuolaikinės technologijos daro jas populiariausias pasaulyje. Šiandien mes jums pasakysime, kodėl amerikietiški vitaminai tapo artimesni ir prieinamesni Ukrainoje. Taip pat pateiksime keletą argumentų, kodėl daug pelningiau juos užsisakyti Biotus svetainėje, o ne sensacingame iHerb

iHerb: žinomi sunkumai

Mūsų šalyje vargu ar yra kas nors girdėjęs apie Eicherb, kur galima įsigyti maisto papildų, vitaminų ir mineralų kompleksų, supermaisto , sportinė mityba, kosmetika ir kt. d. Amerikiečių kompanija iHerb rinkoje veikia nuo 1996 m. Ji veikia per kelis platinimo centrus JAV ir Azijoje. Bendrovė pelnė milijonų žmonių visame pasaulyje pasitikėjimą. Tačiau klientai iš įvairių šalių dažnai susiduria su tokiais sunkumais: ilgai laukti užsakymo, taip pat per brangiomis prekių kainomis, įskaitant mokesčius.

Iherb siūlo daugiau nei 30 000 natūralių produktų iš originalių Amerikos prekių ženklų, tačiau taupo pinigus pirkdami produktus vargu ar pavyks.

Pažiūrėkime, kodėl?

  1. Pagrindinis sunkumas Dažniausia problema, su kuria susiduria potencialūs iHerb klientai, yra mokesčiai ir muito mokesčiai. Perkant prekes, kurių vertė iki 100 eurų, tuomet sumokate ne muitą, o tik sumą už transportavimą. Jei pirkinių suma viršija 100 eurų, tuomet nuo sumos, kuria viršijote 100 eurų, reikia mokėti 20% mokestį.

  1. Dėl Ukrainos muitinės taisyklių 1 užsakymo suma negali viršyti 2 462,35 ₴. Tai reiškia, kad iHerb riboja maksimalų užsakymų kiekį. Geras pavyzdys:

  1. Pirkdami iHerb svetainėje, iš karto sumokate už prekes, nurodydami banko kortelės duomenis.

  2. Tuo pačiu metu jūs neturite galimybės pasikonsultuoti dėl jus dominančių produktų rusų ir ukrainiečių kalbomis. iHerb svetainėje tai galima padaryti išskirtinai anglų kalba, o tai ne visada patogu mūsų šalies gyventojams.

  3. Ilgai laukėte savo užsakymo! Juk pervežti prekes į Ukrainą užtrunka apie 15-20 dienų. Tačiau čia yra subtilybių: viskas priklauso nuo to, kokiai paslaugai teikiate pirmenybę. Jei mes kalbame apie „Nova Poshta“ ir „Boxberry“, laukimo laikas yra apie 14 dienų. Pasirinkus tarptautinio greitojo siuntimo įmonę DHL, tuomet siuntą iš iHerb galite gauti per 5-8 darbo dienas. Tačiau greito pristatymo kaina bus žymiai didesnė. Jei transportavimas Nova Poshta jums kainuos nuo 100 UAH, tuomet turėsite sumokėti 400 UAH už greitąjį pristatymą per DHL.

Pateikite užsakymą Biotus svetainėje: reikšmingi privalumai

Biotus taip pat atstovauja originalius pasaulinio garso prekinių ženklų produktus – maisto papildus, supermaistą, sportinę mitybą, vitaminų ir mineralų kompleksus, kosmetiką, .

Bendrovė yra oficialus tokių pagrindinių gamintojų platintojas Ukrainoje: Now Foods, Jarrow Formulas, Doctor's Best, Twinlab, Rainbow Light, Neocell, Nature's Way, Life Extension, Carlson Labs, Healthy Origins , Source Naturals, Planetary Herbals, Thorne Research, MRT, Natrol, ChildLife, Allergy Research Group, Fairhaven Health, Nature's Plus, New Chapter, MegaFood, Bluebonnet Nutrition, Solaray, Thompson, Puritan's Pride.

Užsakymo „Biotus“ svetainėje privalumai

Biotus siūlo amerikietišką Anskie maisto papildai geriausiomis kainomis. Skirtingai nei iHerb, čia galite užsisakyti prekių bet kokia suma. Tuo pačiu jūs nepermokate už brangius siuntimo ir muito mokesčius. Pažiūrėkime atidžiau, kodėl apsimoka užsakyti produktus Biotus svetainėje:

  1. Skirtingai nei iHerb, jūs nemokate papildomo muito ir galite pateikti prekių užsakymą bet kokia suma.

  2. Sutaupote laiko! Juk Biotus turi visas pozicijas sandėlyje, vadinasi, užsakymo nereikia laukti ilgiau nei 1-2 dienas. Siūlome šiuos pristatymo būdus:

  • Savam pristatymas Kijeve

  • Kurjeris Kijeve ;

  • p>

  • Kai pristatoma per kurjerį Kijeve, kaina bus 50 UAH. Mokėjimas atliekamas užsakymo gavimo metu.

  • Užsakant nuo 1000 UAH, pristatymas Kijeve ir į Nova Poshta filialą Ukrainoje yra nemokamas.

  • Prekes pristatome į NVS šalis

  1. Prieš pateikdami užsakymą, turite galimybė gauti profesionalių patarimų dėl bet kurio produkto iš mūsų farmacijos srityje apmokytų vadybininkų, o iHerb to nedaro.

  2. Kadangi Biotus yra oficialus daugelio pasaulyje žinomų prekių ženklų platintojas, bendrovė siūlo puikias nuolaidos savo gaminiams.

Gerbiami skaitytojai, kaip matote, Ukrainoje tapo prieinamesni žinomų prekių ženklų maisto papildai. Palyginę „Biotus“ ir „Iherb“ pirkimo ir pristatymo sąlygas, aiškiai matote, kiek galima sutaupyti laiko ir pinigų. Linkime sąmoningo apsipirkimo!

Turinys
  • iHerb: žinomi sunkumai
  • Pažiūrėkime, kodėl?
  • Pateikite užsakymą Biotus svetainėje: reikšmingi privalumai
  • Užsakymo „Biotus“ svetainėje privalumai
Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.