Facebook Pixel

Esther C, Solgar

Esther C, Solgar

Esteris C = 4 kartus didesnis už didžiausio vitamino C vertę.

Ester-S – svarbiausias vitaminas C, toks pat kaip ir vandenyje, taip ir riebaluose. Sekinantis antioksidantas, apsaugantis nuo laisvųjų radikalų. Ypač didelis vitamino C poreikis viščiukams, nes jis būtinas imuninės sistemos veiklai, būtinas formuojant ir palaikant sėkmingus audinius (kraujagysles, suglobą, škiri ir kt.).

Būtinas norint efektyviai suspausti kitas kalbas (pavyzdžiui, pripildyti daugybę aminorūgščių).

Ester-S – є patentuota kompanijos Solgar formulė, neatkeršys aktyviam vitamino C metabolizmui (L – treanino rūgštis, liksono rūgštis ir ksilono rūgštis).

Cey vitamino buferio kalcio kasdienė jogos kaupimosi nirkoje rizika. Ši forma, kartu su galingiausiu vitaminu C, yra 2 kartus gausesnė, organizme pasisavinama 2 kartus daugiau, klitinų pasisavinama 4 kartus efektyviau.

Rekomendacijos vitamino C vartojimas Solgar: augkime po 1 kapsulę per dieną valandai paimti.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.