Facebook Pixel

Kaip pasiruošti kelionei su kūdikiu

Kaip pasiruošti kelionei su kūdikiu

Gydytojai sako, kad su vaikais galima keliauti nuo 3 mėnesių, nes būtent tokio amžiaus kūdikį lengviau keliauti nei 3 metų. Planuodami atostogas su vaikais neturėtumėte taupyti pinigų: jei iš anksto pasirūpinsite geromis sąlygomis, tai suteiks jums puikias atostogas.

Idealus laikas. atostogos yra ne sezonas, nes tokį optimalų klimatą vaikas lengviau toleruoja. Vaikams iki 3 metų nerekomenduojama keisti klimato zonos, todėl vyresniems vaikams egzotines šalis geriau atidėti.

Vyresniems vaikams ypatingų apribojimų nėra, tačiau kelionė neturėtų būti trumpesnė nei dvi savaitės, nes verta atsižvelgti į aklimatizacijos laiką – vaikai adaptuojasi ilgiau nei suaugusieji.

 

Ką pasiimti vaikui į kelionę

Lagamino susikrovimas yra rimtas ir atsakingas verslas. Visada svarbu pasiimti viską, ko reikia, ir nieko nepamiršti. Visų pirma, surinkite viską, ko reikia kūdikiui. Jūsų užduotis – pasiimti tuos daiktus, kurie padės kūdikiui nepatirti nerimo dėl buvimo toli nuo namų. Ruošdamiesi susikrauti lagaminą, susikurkite pažįstamą kasdienę rutiną ir veiklą. Pagalvokite, pavyzdžiui, kaip išspręsti tualeto problemą.

Visų pirma, surinkite pirmosios pagalbos vaistinėlę. Paimkite žirkles, kremą nuo saulės, kūdikių kremą, tvarstį, lipnųjį pleistrą, jodą, vatą, vatos tamponėlius, vandenilio peroksidą, kūdikių dantų pastą. Įdėkite karščiavimą mažinančių vaistų, tik tuo atveju, taip pat antispazminių vaistų, aktyvintos anglies, ausų lašų ir alergijos tablečių.

Позаботьтесь о влажных салфетках, ведь они всегда удобны in atvejis, kai negalima nusiplauti rankų ar nusišluostyti veido.

Vabzdžių repelentas, nes visi žino, kad pasirinkus poilsį prie vandens arba miškingose vietovėse, jų yra ypač daug. Dabar yra labai daug įvairių kremų ir losjonų, skirtų specialiai vaikams.

Uždėkite papildomų sauskelnių (jei vaikas jas vis dar nešioja), gal net pasirūpinkite sauskelnių ir sauskelnių keitimo maišelis. Taip sauskelnes keisti bus patogiau jums ir jūsų kūdikiui. Jei jūsų vaikas jau naudojasi puoduku, tuomet turėtumėte pasiimti savo iš namų, nes ne visuose kurortuose tokia paslauga teikiama.

Taip pat turėtumėte nepamiršti supakuokite seilinuką, rankšluostį , lengvą antklodę ir priedus maistui (puodelius, šaukštus, lėkštes vaikams).

Patikėkite, ne reikia pabandyti pasiimti su savimi visus drabužius. Sustokite ties keletu mėgstamų, praktiškų, o svarbiausia – patogių dalykų. Geriau pasiimk su savimi daugiau kelnaičių, kad bet kada nekiltų problemų perrengti vaiką. Net jei vykstate į šiltą šalį, pasiimkite su savimi porą šiltų drabužių, nes orų prognozės ne visada stabilios.

Pasiimkite su savimi. kelyje ir pirmą kartą aklimatizacijos vanduo. Reikalas tas, kad kiekviena vietovė turi savo vandenį, o kol kūnas atstatomas, gali kilti nedidelių virškinimo problemų. Kiek vandens gerti, spręskite patys, atsižvelgdami į tai, kiek vaikas geria.

Taip pat pasiimkite žaislų – tai padės sužavėti vaiką kai jis nervinasi ar nusiminęs.

Amžinas klausimas lieka su savimi pasiimti vežimėlį ar ne. Daugelis tėvų puikiai sutaria su kengūra arba renkasi viešbučius, kuriuose tiekiami tokie dideli daiktai.

 

Atkreipkite dėmesį į šiuos paprastus patarimus, kaip susikrauti lagaminą į kelionę su kūdikiu – ir prieš išvykstant bus mažiau rūpesčių.



Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.