Facebook Pixel

Kaip pagerinti atmintį ir suaktyvinti ilgalaikę atmintį?

Kaip pagerinti atmintį ir suaktyvinti ilgalaikę atmintį?

Žmogaus smegenys yra vienas unikaliausių organų. Viena iš jo savybių yra – atmintis.
Pagavote save pagalvojus, kad pradėjote lėčiau įsiminti informaciją? Ar sunku prisiminti savo gyvenimo įvykių chronologiją? Ar reikia ruoštis testams ar kitiems testams ir nėra pasitikėjimo sėkme? Siūlome išanalizuoti veiksnius, turinčius įtakos atminties kokybei.
Daugiau judėjimo.
Sportuokite, šokite, užsiimkite seksu – pagerink kraujotaką ir atmintis tau padėkos.
- Įtempk ir lavink atmintį.
Pabandykite apsieiti be sąsiuvinio, įsiminkite reikiamus telefonų numerius, pradėkite mokytis bet kokios užsienio kalbos.
- Pamirškite griežtas dietas .
Prarandate ne tik svorį, bet ir atmintį. Baltymų trūkumas ir subalansuota mityba lemia atminties susilpnėjimą ir „lėtą mąstymą“.
Būtent B grupės vitaminai yra atsakingi už atminties ir mąstymo procesų sveikatą. Jie apsaugo smegenis nuo senėjimo ir ankstyvo senėjimo.
Šiai grupei priklauso B1 (tiaminas), B2 (riboflavinas), B3 (nikotino rūgštis), B5 (kalcio pantotenatas), B6 (piridoksinas), B9 (folio rūgštis), B12 (cianokobalaminas).
vitaminas C (askorbo rūgštis), vitaminas D, E, P

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.