Facebook Pixel

Kokie vitaminai padės atsikratyti alergijos?

Kokie vitaminai padės atsikratyti alergijos?

Alergijos gali būti paveldimos. Taigi tėvai, kenčiantys nuo šios ligos, rizikuoja ją perduoti savo vaikui. Tačiau tuo pat metu gydytojai įrodė, kad tėvų ir vaikų padidėjusio jautrumo atitikmenys yra mažai tikėtini.

Šie veiksniai taip pat gali sukelti ligą:

 

  • higienos įtakos teorija – 1989 m. pateikė Davidas Strachanas. Jis teigė, kad higiena leistų neleisti organizmui liestis su antigenais. Tai savo ruožtu padės išlaikyti budrią imuninę sistemą ir atsispirti, kai į organizmą patenka antigenai.

  • cheminiai produktai – šiais laikais daugelyje produktų yra cheminių komponentų, kurie veikia kaip alergenai ir sukuria palankią aplinką alerginei reakcijai išsivystyti.

 

Alergijos simptomai yra padidėjusio organizmo  jautrumo, taip pat imuninio atsako pažeidimo pasekmė. Tai gali būti skausmas akyse, niežulys, patinimas, bėrimas ir pan. Visos apraiškos yra labai individualios.

 

Simptomimams palengvinti alergija, reikėtų atkreipti dėmesį į vitaminus ir mineralines medžiagas. Jie yra būtini antihistamininiai vaistai kovojant su alerginėmis reakcijomis, be to, nekenkia (netgi besilaukiančioms mamoms).

 

Jei esate alergiškas, pirmiausia turėtumėte atkreipti dėmesį į imunitetą. Verta jį sustiprinti, kad šios ligos simptomai sušvelnėtų. kvercetinas ir bromelainas – jie skatina imuninių ląstelių veiklą, taip pat detoksikuojančių fermentų gamybą. Tai išvalo iš organizmo kancerogenus ir pašalina juos iš organizmo.

Taip pat galite padėti apsaugoti savo imunitetą probiotikai yra draugiškos bakterijos, kurios teigiamai veikia imuninę sistemą ir apsaugo žarnyno veiklą. Patekę į mūsų organizmą, probiotikai turi imunomoduliacinį ir antiinfekcinį poveikį, kuris padeda apsaugoti mūsų organizmą.

Kaip jau rašėme aukščiau, alergenai gali būti grybeliai, vaistai, cheminės medžiagos medžiagos, kurios, patekusios į mūsų mitybą, sukelia alergines reakcijas ir dažnai veikia kvėpavimo sistemą. Acetilcisteinas dalyvauja kvėpavimo sistemos terapijoje ir turi priešuždegiminį poveikį.

 

Daugiau nei 20 % visų gyventojų yra alergiški maisto produktams, kurių sudėtyje yra laktozės. Tačiau norint pagerinti virškinimą ir tinkamą jo funkcionavimą, labai svarbu vartoti tokį fermentą kaip laktazė. Tai pagrindinis plonosios žarnos fermentas, paverčiantis pieno cukrų (laktozę) į gliukozę. Tai savo ruožtu padeda atsikratyti alerginės reakcijos į laktozę ir pagerinti virškinimo procesą.

 

Homeopatiniai vaistai taip pat atlieka svarbų vaidmenį šalinant alergijas. Jie ne tik pašalina nepageidaujamą reakciją, bet ir sumažina organizmo jautrumą alergenams ir tuo pačiu nekenkia imuninei sistemai. Šie vaistai padeda atsikratyti pačios alergijos priežasties ir nesumažina jos simptomų. Gydymas šiuo vaistu rekomenduojamas ne tik suaugusiems, bet ir vaikams. Gydymas homeopatiniu preparatu gali trukti iki 6 mėnesių, tačiau palengvėjimą pajusite nuo pirmųjų vartojimo dienų.

 

Siekiant išspręsti alergijos problemą , jums reikia savalaikio ir kompetentingo požiūrio į gydymą. Kiekvienas gali turėti skirtingas šios problemos apraiškas ir priežastis, todėl gydymo metodas turėtų būti išskirtinai individualus.  

 

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.