Facebook Pixel

Kofermentas Q10 – nuo senėjimo ir širdies ligų

Kofermentas Q10 – nuo senėjimo ir širdies ligų

Kofermento Q10 preparatų vartojimas gali sulėtinti senėjimo procesą ir net pailginti gyvenimą. Šios medžiagos gamyba žmogaus organizme pradeda mažėti sulaukus 20 metų, o tai mus gerokai susilpnina jau sulaukus vidutinio amžiaus. Norite atrodyti jaunai ir būti aktyviam bei linksmam? Pradėkite vartoti kofermento Q10 papildus.

Pagrindinė kofermento Q10 funkcija yra suteikti energijos visoms kūno ląstelėms. Kitas svarbus šio elemento gebėjimas – antioksidacinis poveikis.

Kofermento Q10 kiekio mažinimas padidina vėžio tikimybę. Taip pat ši medžiaga dalyvauja gaminant melatoniną, kuris reguliuoja gyvenimo ritmą ir saugo nuo vadinamųjų su amžiumi susijusių ligų.

Vaistas taip pat vartojamas širdies nepakankamumui, hipertenzijai gydyti, širdies profilaktikai. atakų.

Internetinė Biotus parduotuvė siūlo didelį kofermento Q10 pasirinkimą geriausiomis kainomis su pristatymu.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.