Facebook Pixel

Kofermentas Q10 Solgar – unikalus aukštos kokybės vaistas

Kofermentas Q10 Solgar – unikalus aukštos kokybės vaistas

Kofermentas Q10 (kofermentas, ubichinonas) yra labai svarbus odos būklei. Dėl jo trūkumo atsiranda odos senėjimo požymių: raukšlių, senatvinių dėmių ir kt.

Kofermento Q10 trūkumo problema iškyla kiekvienam žmogui, tiesiog bėgant metams jo pasigamina vis mažiau, o jo trūkumas iš karto atsispindi odos būklėje.

Kofermento Q10 naudojimas yra veiksmingas bet kokia forma. Patogiausia – vitaminų kompleksai prekės ženklas Solgar.

Kofermentas Q10 Solgar sugrąžins jaunystę, padidins organizmo atsparumą išorės poveikiui. Vitaminų A ir E vartojimas kartu su koenzinu Q10 sustiprins jų poveikį organizmui.

Kofermentas Q10 padeda prisotinti ląsteles deguonimi, o tai padidina jų aktyvumą. Vaisto vartojimas suteiks energijos ir sumažins lėtinį nuovargį.

Vaistas gali sumažinti krūtinės anginos priepuolių dažnį sergant koronarine liga, padeda sumažinti kraujospūdį. Pritaikymas toks įvairus, kad kofermentas Q10 naudojamas net odontologijoje (mažinant dantenų kraujavimą).

Biotus internetinės parduotuvės asortimente rasite unikalūs kofermento Q10 preparatai, prekės ženklo Solgar, pavyzdžiui, vegetariški. Visi kompleksai neturi kontraindikacijų ir šalutinio poveikio.

 

 

 

 

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.