Facebook Pixel

Solgar kofermento Q10 privalumai

Solgar kofermento Q10 privalumai

Kofermentas  Q10– ce vitaminą primenanti kalba, esanti visose kūno ląstelėse. Kofermentas  Q10 atlieka pagrindinį vaidmenį nusistovėjusioje energijoje,  nes jis ypač reikalingas širdies, liežuvio ir smegenų darbui. Šis antioksidantas užtikrina normalią širdies veiklą, o šios funkcijos veiklai svarbus energijos kiekis.  Dėl šios priežasties kalba, kaip energijos šaltinis, yra būtinas širdies darbo komponentas, rekomenduojamas profilaktikai, taip pat kompleksiniam širdies ir kraujagyslių nepakankamumo, aterosklerozės, išeminės širdies ligos, arterijų/hipertenzijos gydymui. /span><>.

Ar galite prisiminti, kodėl sportininkai taip greitai baigia karjerą, kodėl 40, 50 ir daugiau metų neįmanoma pasiekti sporto viršūnių? Štai kodėl kofermento gamybos pikas organizme patenka į 20 metų, o tada organizmas pradeda jį greitai paimti... ir mes pradedame senti. Atsiprašome, šis procesas yra negrįžtamas, bet galime jį sustabdyti, vartodami papildomų antioksidantų ir neleisdami laisviesiems radikalams rūgti mūsų ląstelių.

Kofermento q10 pasiskirstymas organizme per metus

Kofermento q10 pasiskirstymas organizme per metus the years

Vakarų pasaulyje žmonės (ir ypač profesionalūs sportininkai) jau seniai vartoja šį nepakeičiamą antioksidantą. laiko, kad pagerintų savo gyvenimą, padidintų energiją ir sveikatą. Mūsų erdvėje, deja, mažai mitybos specialistų, mažai gydytojų, pradėjusių per kordoną, arba užtenka anglų kalbos, kad sveikatos galerijoje būtų galima paskaityti apie naujausius vynus ir lengvųjų mokslų vynus. Kad savo kraujyje galėtume užpildyti informacinį vakuumą absoliučiai sveikos mitybos ir biologiškai aktyvių priedų, kad pradėtume tęsti sveiko gyvenimo procesą!

Kofermentas Q10 Ubiquinol, Solgar, 100mg, 50 skystų kapsulių

Kofermentas  Q10  - ce riebalus atpalaiduojantis elementas, todėl norint, kad jis būtų geriausiai pasisavinamas, būtina, kad jame būtų riebalų. Tomas Solgar kofermentas Q10 Pridėta ryžių ūsų alyva. Tačiau geriausias pasirinkimas būtų iš karto vartoti papildus su rib'yachim aliejumi.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.