Facebook Pixel

Priešpienis saugo jūsų imunitetą

Priešpienis saugo jūsų imunitetą

Vasarą ne tik atsipalaiduojame, lepinamės saulėje ir valgome daug šviežių daržovių ir vaisių, bet įgauname jėgų ir prieš rudenį bei žiemą aprūpiname organizmą vitaminais, kurie patikrins mūsų imunitetą ištvermei.  Bet trumpa kelionė prie jūros (ypač smarkiai pasikeitus klimatui) arba trumpalaikė, „staigi“ vitaminų atakos prieš organizmą gali žiauriai pajuokauti mūsų organizmą – susilpninti imunitetą įvairių ligų, kurios atsitinka mums atostogų metu, forma. Gali būti pakenkta organizmo gebėjimui atsispirti virusų ir bakterijų atakoms, todėl čia turi būti naudojami specialūs preparatai.

Priešpienis (priešpienis) – Tai medžiaga, kurią pieno liauka gamina pirmąją laktacijos dieną. Interferono ir imunoglobulino kiekis leidžia teigti, kad priešpienis veikia kaip imunoreguliatorius ir leidžia padidinti organizmo atsparumą infekcijoms, taip pat pagreitina ląstelių regeneraciją.

Preparatų, kurių sudėtyje yra priešpienio, galite įsigyti „Biotus“ internetinėje parduotuvėje su pristatymu visoje Ukrainoje.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.