Facebook Pixel

Kam reikia papildomai vartoti vitamino B6?

Kam reikia papildomai vartoti vitamino B6?

Verta nusipirkti vitaminų kompleksą su B6 šių kategorijų žmonės :

  • nėščios moterys
  • žmonės, vartojantys vaistus su steroidais
  • moterys, vartojančios kontraceptines priemones (arba vaistus, kurių sudėtyje yra peletrūno)
  • Moterys paskutines dvi priešmenstruacinio ciklo savaites
  • Norinčios sulieknėti
  • Paauglės su problemine oda: spuogai, riebi oda

Jei priešinate vitaminų vartojimą tabletėse ir sirupuose, tuomet jums tikrai reikės produktų, kuriais galite padidinti vitamino B6 kiekį organizme, sąrašo.

Mielės, kepenys, inkstai, širdis, daiginti kviečiai (taip pat javų grūdai, sėlenos), špinatai, bulvės, melasa, bananai, kiauliena, kopūstai, morkos, pupelės, žuvis, austrės, pienas ir pieno produktai, menkių kepenėlės, kiaušiniai.

 Prisiminkite, jei jau turite simptomų vitamino B6 citata, tuomet, greičiausiai, jo greitai papildyti vien iš maisto nepavyks, kreipkitės į gydytoją, vis tiek gali tekti pradėti vartoti specialius preparatus ir vitaminų kompleksus.

Vitamino B6 simptomai trūkumai yra: sumažėjęs apetitas, pykinimas (ir vėmimas), dirglumas, susilpnėjusios reakcijos, prastas miegas ir nemiga, padidėjęs nerimas, traukuliai, depresija, vidurių pūtimas, vaikų augimo sulėtėjimas, inkstų akmenligė, stomatitas ir konjunktyvitas.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.