Facebook Pixel

Konjuguota linolo rūgštis – greitai numesti svorio

Konjuguota linolo rūgštis – greitai numesti svorio

Konjuguota linolo rūgštis – Tai riebalai, turintys didžiulę įtaką žmogaus sveikatai. Ši medžiaga mūsų organizme nesigamina, ji patenka su maistu – mėsa, aliejai, pieno produktai. Deja, šiuolaikiniai gyvūnų pašarai, palyginti su augaliniu maistu, neleidžia gauti mėsos (ir pieno, taip pat sviesto) su norimu konjuguotos linolo rūgšties kiekiu, todėl šį priedą rekomenduojama vartoti papildomai kapsulių ir tablečių pavidalu. .

Konjuguota linolo rūgštis o jo turintys preparatai pravers svorio metimo procese, kurį papildo fizinis aktyvumas. Šio papildo veikimo bruožas yra ne tik jo gebėjimas pagreitinti svorio metimo procesą, bet ir dalyvavimas formuojant figūrą, nes CLA dėka riebalai pirmiausia deginami pilvo srityje. Tokius stebuklingus šių riebalų sugebėjimus aktyviai naudoja sportininkai, o dabar CLA tapo prieinama visiems. Konjuguotą linolo rūgštį turėtumėte įsigyti tik pasitarę su gydytoju arba dietologu, kuris kontroliuoja jūsų svorio metimo procesą.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.