Facebook Pixel

Ženšenio šaknis ir jo naudingos savybės

Ženšenio šaknis ir jo naudingos savybės

Turinys

  1. Mitai ir legendos apie ženšenio šaknį
  2. Ženšenio faktai
  3. Ženšenio poveikis organizmui
  4. Ženšenis: sportas ir svorio metimas
  5. Ženšenis: jaunystės ir ilgaamžiškumo paslaptis
  6. Ženšenio šaknis: kaip jį vartoti?
  7. Liaudies receptai su ženšeniu
  8. Ženšenio vartojimo kontraindikacijos.
  9. Ženšenio preparatų gamybos ypatumai
  10. Kuris ženšenio preparatas geresnis?
  11. Į ką atkreipti dėmesį renkantis ženšenį?
  12. Kur galiu nusipirkti ženšenio šaknų?

Maždaug prieš 30–50 metų vaistinių augalų mokslą pakeitė chemija. Buvo manoma, kad sintetiniai narkotikai yra veiksmingesni, o į jų šalutinį poveikį beveik neatsižvelgta. Dabar šiais laikais kur kas labiau vertinami natūralūs vaistai, naudojantys žoleles, aliejus, vaisius ir uogas. Todėl ženšenio šaknis vėl tapo neįtikėtinai populiari rinkoje.

Mitai ir legendos apie ženšenio šaknį

Augantis ženšenis įvairiose šalyse: JAV, Kinijoje, Rusijoje, Vietname. Ir kiekviename iš jų yra viena ar kelios legendos apie šio nuostabaus augalo kilmę ir jo naudingas savybes. Štai keletas iš jų.

  1. Kinų mitas pasakoja apie kilmingą riterį, vardu Zhen Shen, kuris turėjo kovoti su apsimetėliu dėl savo sesers rankos ir žuvo šiame mūšyje. Seseriai tiesiogine to žodžio prasme skaudėjo širdį ir ji ilgai verkė, o toje vietoje, kur jos ašaros krito į žemę, išaugo augalas, kurį ji pavadino savo brolio – drąsaus ir stipraus kario – vardu.
  2. Kita legenda iš Korėjos pasakoja apie vilkolakio berniuką, kuris savo nuožiūra galėjo virsti augalu ar gyvūnu. Kartą tigras jį nužudė, o jis pats mirė nuo žaizdų. Iš susimaišiusių berniuko ir tigro kraujo lašų išaugo augalas, turintis neįtikėtinų, beveik magiškų savybių.
  3. Kita vietnamiečių legenda pasakoja, kad ten gyveno pusiau žmogus, pusiau augalas, vadinamas Gin Shen. Jis turėjo neįtikėtiną jėgą, buvo labai malonus ir mažai senas. Tačiau jo neįprasta išvaizda pritraukė per daug smalsuolių. Todėl jis nuėjo į taigą, atokiau nuo pašalinių akių, ir liko ten gyventi. Vėliau atsirado augalas tokiu pačiu pavadinimu, kuris laikomas jo palikuonimi.

Įdomūs faktai apie ženšenį

Visų šių istorijų pagrindas gyvuoja 1000 metų, žinoma, tapo žmonių nežinojimas.

Visų šių istorijų, gyvuojančių 1000 metų, pagrindas, žinoma, yra žmonių nežinojimas. Dabar visos gydomosios savybės turi visiškai mokslinį paaiškinimą ir daug įdomių su jomis susijusių faktų, kuriuos turėtumėte žinoti prieš pirkti ženšenio šaknį.

  1. Ženšenio šaknis į Europą atkeliavo 1910 m. dėl olandų pirklių noro užsidirbti iš egzotiško vaistinio augalo iš paslaptingosios Kinijos. Tačiau didelio populiarumo jis sulaukė tik po to, kai Kinijos imperatorius jį padovanojo karaliui Liudvikui XIV ir popiežiui.
  2. Rusijoje jie apie tai sužinojo kiek vėliau, kai ambasadorius Kinijoje bojaras Nikolajus Spafari išsamiai aprašė gydomąsias nuostabų augalą ir nedidelį kiekį perdavė carui Aleksejui Fedorovičiui 1675 m. Daugiau nei 20 metų apie jį žinojo tik teismo gydytojai.
  3. Šiuolaikinis mokslas šaknyse nustatė daugiau nei 40 naudingų vitaminų, eterinių aliejų, mikro ir makro elementų. Pastebėtina, kad jie yra optimaliame derinyje, kad jie būtų įsisavinti organizme.
  4. Medicinoje ženšenio šaknis vartojama daugiau nei 200 ligų gydyti, taip pat daugiau nei 500 ligų profilaktikai.
  5. Jis retai naudojamas kaip pagalbinis vaistų komponentas. Kompozicija yra tokia savarankiška, kad jos nereikia papildyti ir laboratoriškai apdoroti.

Ženšenio įtaka organizmui

Ženšenio poveikis organizmui

Tai, kad jame yra daug organizmams naudingų medžiagų, rodo, kad pagrindinis veiksmas yra tonizavimas. Iš tiesų, pakanka pabandyti išgerti tik vieną porciją, kad pajustumėte jėgų ir energijos antplūdį.

  1. Pažymėtina, kad energetiniu gėrimu ar dopu, mums įprasta prasme, to pavadinti neįmanoma. Skirtingai nei jie, nesukelia priklausomybės, neigiamo poveikio, organizmo išsekimo. Jei bent kartą bandėte energetinius gėrimus, žinote, kad po jėgų antplūdžio seka stiprus jų nuosmukis. Nors ženšenis suaktyvina vidines jėgas nepakenkdamas sveikatai.
  2. Dėl šio poveikio pirkite Kijevo ženšenio šaknį pageidaujama vis daugiau pirkėjų. Tačiau tai ne vienintelė nauda. Ką duoda reguliarus vartojimas?
  3. Imuninės sistemos stiprinimas. Pripažinta kaip geriausia sezoninių peršalimo ligų profilaktikos priemonė. Taip pat suaktyvina apsaugines organizmo funkcijas nepalankiomis sąlygomis (staigiai pasikeitus orams, persikėlus į kitą klimato zoną).
  4. Raumenų ištvermės didinimas. Rekomenduojama periodiškai naudoti sportininkams ir žmonėms, kurių darbas susijęs su dideliu fiziniu krūviu.
  5. Ligų, susijusių su smegenų ląstelių sutrikimu ir mirtimi, prevencija. (demencija, Alzheimerio liga, Parkinsono liga).
  6. Onkologijos profilaktika. Taip pat padeda organizmui atsigauti reabilitacijos laikotarpiu po onkologinių ligų gydymo, išvengti atkryčio.
  7. Gerina širdies ir kraujotakos sistemos veiklą. Tonizuoja kraujagysles ir stiprina širdies raumenį.
  8. Padidina našumą. Ženšenio šaknies taikymas intelektualaus darbo žmonėms rodo puikius rezultatus: jie sugeba atlikti didesnį kiekį, o iki darbo dieną nuovargiu beveik nesiskundžia.
  9. Ženšenio preparatai skiriami moterų nevaisingumui gydyti ir abiejų lyčių lytiniam potraukiui didinti. Ženšenio komponentai didina vyrų spermatozoidų judrumą, moterų vaisingumą, taip pat stabilizuoja hormoninį foną.
  10. Padeda susidoroti su pagiriomis. Suaktyvina procesus, kurie prisideda prie alkoholio pašalinimo iš organizmo.
  11. Dalyvauja dujų mainų procesuose. Jį išgėrus pakyla deguonies lygis kraujyje, pagreitėja anglies dvideginio pasišalinimas.

Žinoma, sąrašas dar toli gražu nėra baigtas ir kasmet atnaujinamas naujais mokslininkų iš viso pasaulio atradimais.

Ženšenis: sportas ir svorio metimas

Jei asmuo gaus viską, ko reikia vitaminų, mineralų, tada jis jaučiasi aktyvus

Jei žmogus gauna visus reikiamus vitaminus ir mineralus, tuomet jis jaučiasi aktyvus ir, kaip taisyklė, nepriauga antsvorio. Deja, dėl nuolatinio „biuro“ specialybių gausėjimo, prastos mitybos, mažėja aktyvumas, sulėtėja medžiagų apykaita. Dėl šios priežasties daugeliui svorio metimo priemonių paieška yra daugiau nei aktuali.

Ženšenis tikrai gali išspręsti šią problemą. Atsižvelgiant į jo savybes pagreitinti medžiagų apykaitą ir prisotinti kraują deguonimi, po 1-2 dozių net tingiausias, neaktyvus žmogus pradeda jausti aktyvaus judėjimo poreikį.

Jei baigsite visą kursą, rezultatas bus akivaizdus visiems aplinkiniams, teks pasirūpinti mažesniais drabužiais. Norintiems rimtai užsiimti sportu, pravers ženšenio savybė didinti raumenų ištvermę, kuri vienodai naudinga norintiems įgyti gražius, reljefinius raumenis, ir tiems, kurie nori juos padaryti elastingesnius, tonusus.

Ženšenis: jaunystės ir ilgaamžiškumo paslaptis

Pats pavadinimas verčiamas kaip „gyvybės šaknis“

Pats pavadinimas verčiamas kaip „gyvybės šaknis“. Kinijoje jis laikomas grožio, jaunystės ir ilgaamžiškumo šaltiniu. Tačiau šiuos teiginius patvirtina mokslas. Didelis glikozidų, B grupės vitaminų kiekis tiesiogine prasme suteikia energijos. Su ženšeniu organizmas gauna viską  reikalinga energijai, veiklai. Be to, skatinama kolageno biosintezė, suaktyvinami medžiagų apykaitos procesai, normalizuojasi hormonų lygis.

Poveikis ryškiausias vidutinio amžiaus žmonėms, kai atsiranda su amžiumi susijusių pokyčių požymių, kaupiasi nuovargis. Ženšenis taip pat naudojamas kosmetikai nuo senėjimo gaminti Japonijoje, Kinijoje, Korėjoje, kuri dėl neįtikėtino efektyvumo yra populiari visame pasaulyje.

Ženšenio šaknis: kaip ją vartoti?

Žinoma, norint visapusiškai patirti visus šio nuostabaus augalo privalumus,

Žinoma, norint visapusiškai patirti visus šio nuostabaus augalo privalumus, svarbu laikytis priėmimo taisyklių. Verta pradėti nuo to, dabar galite įsigyti ne tik natūralią šaknį natūralia forma, bet ir:

  • kapsulės;
  • geliniai dangteliai;
  • milteliai;
  • skystas;
  • arbata;
  • purškimas.

Juose ekstrakto yra įvairiomis dozėmis, todėl turėtumėte griežtai laikytis ant pakuotės pateiktų nurodymų, kuriuose išsamiai aprašyta kaip paimti ženšenio šaknį . Atkreipkite dėmesį: naudojant tą pačią išleidimo formą, dalis gali skirtis priklausomai nuo gamintojo. Dažniausiai tai yra 1 arba 2 kapsulės per dieną.

Šios formos yra populiariausios tarp pirkėjų, nes nereikia jų ruošti patiems.

Jei vis tiek norite jį įsigyti natūraliu pavidalu (kaip šaknį), turėsite atsižvelgti į daugybę subtilybių.

  1. Yra daugybė gaminimo receptų. Kai kurie iš jų tikrai pasitvirtino, kiti kelia gydytojams abejonių.
  2. Tinktūrai pagaminti degtinės ar alkoholio pagrindu užtrunka apie tris savaites, tad jei norite greičiau pajusti rezultatą, tuomet šis metodas yra vargu ar jums tiks.
  3. Ženšenio arbata išverda greičiau. Tačiau kai kurie vaistininkai teigia, kad alaus gamybos proceso metu kai kurios savybės prarandamos veikiant aukštai temperatūrai.
  4. Tarp minusų galima paminėti ir proporcijų nustatymo sunkumus – labai lengva pačiam suklysti aukštyn ar žemyn, todėl yra perdozavimo rizika.

Liaudies receptai su ženšeniu

Liaudies receptai su ženšeniu

Paskirtis

Receptas

Kaip vartoti

Bendram kūno stiprinimui

50 gramų šaknų užpilkite vandeniu su trupučiu cukraus, kad apsemtų pačią šaknį. Po trijų valandų nusausinkite vandenį ir leiskite nutekėti. Užpilkite 500 ml aukštos kokybės degtinės ir palikite užpilti sandariai uždarytus stiklinius indus tamsioje, sausoje vietoje 21 dieną.

40 lašų pusvalandį prieš valgį. Gydymo kursas – 90 dienų.

Peršalimo ligų profilaktikai.

1 valgomąjį šaukštą susmulkintų ženšenio šaknų užpilkite 250 ml švaraus vandens, troškinkite 15 minučių. Atvėsinkite, perkoškite per kelis marlės sluoksnius, lengvai suspauskite

1/2 arbatinio šaukštelio prieš valgį 3 kartus per dieną mėnesį.

Žinių, kaip tinkamai užvirti ženšenio šaknį, nesunkiai pasigaminsite vaistinės arbatos visai šeimai ir nebesijaudinsite dėl nusilpusio imuniteto, gripo ir ūminių kvėpavimo takų infekcijų.

Ženšenio vartojimo kontraindikacijos.

Dėl didelės naudos sveikatai, ženšenio preparatai turi daug kontraindikacijų.

  1. Nėštumas ir žindymo laikotarpis. Padidėjęs raumenų tonusas gali išprovokuoti priešlaikinį nėštumo nutraukimą ar ankstyvą gimdymą. Natūralus maitinimas sukelia vaiko padidėjusį susijaudinimą. Dėl tos pačios priežasties nerekomenduojama duoti vaikams iki 18 metų.
  2. Kepenų cirozės buvimas. Gali išprovokuoti padidėjusį susilpnėjusio organo krūvį.
  3. Nemiga. Tai apsunkina jo simptomus, veda į organizmo išsekimą.
  4. Kraujo krešėjimo, kraujavimo problemų buvimas. Tai taip pat sustiprina jų apraiškas.
  5. Hipertenzija. Tai išprovokuoja slėgio šuolius.
  6. Ženšenį vartoti kartu su alkoholiu, energetiniais gėrimais griežtai draudžiama. Taip pat patartina atsisakyti kavos arba sumažinti jos kiekį iki absoliutaus minimumo, kad būtų pašalintas papildomas stresas širdžiai.
  7. Ženšenis neturėtų būti derinamas su jokiais vaistais.

Todėl, nepaisant vaisto natūralumo, vis tiek geriau pasitarti su gydytoju dėl jo vartojimo tikslingumo.

Ženšenio preparatų gamybos ypatybės

Kiekvienas ženšenio papildų gamintojas siekia kiek įmanoma išsaugoti jo savybes.

Žaliavų paruošimas.

Kiekvienas ženšenio papildų gamintojas stengiasi kiek įmanoma išsaugoti jo savybes. Tačiau norint, kad jis būtų tikrai efektyvus, svarbu pasirinkti jam tinkamas žaliavas. Altajaus miškuose augantis laukinis ženšenis Kinijoje jau priskirtas prie nykstančių rūšių ir yra šių šalių saugomas.

Faktas tas, kad kuo jis populiaresnis, tuo mažiau jo lieka gamtoje. Kad šaknis sustiprėtų, ji turi augti 5-8 metus. Būtent šiuo laikotarpiu jis turi didžiausią galią. Be to, ženšenio šaknis labai nualina dirvą, kurioje auga, ir jai visiškai atkurti prireikia 10 metų. Taigi, nekontroliuojamai surinkus, atsargos greitai baigiasi.

Ženšenio auginimas tapo išeitimi. Šis metodas yra gana sudėtingas, daug laiko reikalaujantis ir susidedantis iš kelių etapų.

  1. Dirva ruošiama griežtai laikantis ženšenio auginimo sąlygų.
  2. Sritys uždengiamos specialiu audiniu, apsaugančiu nuo saulės spindulių. Taigi jie imituoja miško šešėlį.
  3. Auginant šaknų brandą sumažėja iki 4–6 metų.
  4. Po derliaus nuėmimo, kuris vyksta liepos pradžioje ir trunka ne ilgiau kaip 15 dienų, žemė „ilsisi“. Kitas sodinimas bus leidžiamas ne anksčiau kaip po 5 metų.

Tai daugeliu atžvilgių atsako į klausimą kiek kainuoja tikros ženšenio šaknys. Esant tokioms išlaidoms tik auginimo stadijoje, apie mažas kainas kalbėti nereikia. Todėl, jei įtikinsiu jus, kad nebrangus vaistas yra tikra šaknis, tai turėtų sukelti rimtų abejonių.

Gamybos procesai.

Žinoma, gamintojai nėra pasirengę iki galo dalytis gamybos paslaptimis. Tačiau kai kurie iš jų yra gerai žinomi.

  1. Aukštųjų technologijų įranga dabar naudojama visoms naudingoms natūralių žaliavų savybėms išsaugoti.
  2. Pagrindinis gamybos būdas yra ekstrahavimas. Tokiu būdu gaunami visiškai natūralūs produktai.
  3. Pagaminti preparatai supakuoti optimaliomis drėgmės ir deguonies prisotinimo sąlygomis, kad būtų išvengta procesų, oksidacijos, skilimo ir kitų neigiamų reiškinių.

Kuris ženšenio preparatas geresnis?

Ženšenis naudojamas medicininiam auginimui tris veislės

Vaistiniais tikslais ženšenis naudojamos trys veislės:

  • paprastasis ženšenis;
  • šliaužiantis ženšenis;
  • Penkių lapų ženšenis.

Kai kuriuose šaltiniuose raudonasis ženšenis taip pat minimas kaip atskira rūšis. Tiesą sakant, tai nėra rūšis ar veislė, o apdorojimo būdas. Jis ypač populiarus Korėjoje. Šaknis dažniausiai marinuojamas specialioje kompozicijoje ir vėliau konservuojamas, todėl įgauna raudoną atspalvį.

Kuris vaistas yra geriausias? Viskas priklauso nuo problemų, kurias reikia išspręsti su jo pagalba. Apsvarstykite pagrindinius tipus.

Vardas

Paskirtis

Išdavimo forma

Vyrų reprodukcinė sveikata, TestoJack 200, Now Foods

Padidina potenciją, libido, spermatozoidų judrumą, taip pat gebėjimą pastoti.

Kapsulės

Korėjos ženšenis, Solgar, šaknų ekstraktas,

Bendrasis tonikas, aktyvina apsaugines funkcijas, didina darbingumą ir raumenų ištvermę.

Kapsulės

Ženšenis, baltasis ženšenis, gamtos atsakymas, be alkoholio

Tinktūra, kuri puikiai tinka diabetikams. Sudėtyje nėra alkoholio, aktyvina medžiagų apykaitą, stabilizuoja cukraus kiekį kraujyje.

Skysta tinktūra

Todėl svarbu nuspręsti, kokiais tikslais reikia pirkti ženšenį kad gautumėte kuo daugiau naudos sveikatai.

Į ką atkreipti dėmesį renkantis ženšenį?

Specialus gamintojas nusipelno dėmesio.

Gamintojas nusipelno ypatingo dėmesio. Stenkitės pasitikėti tik patikimais prekių ženklais. Kaip jau žinome, auginimas, derliaus nuėmimas, gamyba ir pakavimas yra sudėtingi technologiniai procesai. Todėl tik visų technologijų laikymasis leidžia gauti tikrai kokybišką, taigi ir naudingą produktą.

Dauguma atsiliepimų apie ženšenį internete buvo gauti su šiais prekių ženklais:

  • BlueBonnet Nutrition:
  • Now Foods:
  • Gamtos atsakymas;
  • Herb Pharm;
  • Gyvybės pratęsimas.

Tai įmonės, kurios turi visus reikiamus kokybės ir atitikties sertifikatus, nuolatos papildomai tikrinamos dalyvaujant nepriklausomoms tarptautinėms įmonėms. Tai vienintelis būdas užtikrinti, kad klientai gautų geriausius ir sveikiausius produktus savo sveikatai.

Kur galite pirkti ženšenio šaknį? span>

Pirkimo vieta taip pat svarbi. Atsižvelgiant į tai, kad nuo tada, kai ženšenio šaknis tapo žinomas Europoje ir Rusijoje, jos populiarumas kasmet tik auga, yra daug norinčių užsidirbti iš gerai žinomo produkto. Vaistinėse nesunkiai rasite tablečių ar tinktūrų su užrašu „ženšenis“. Tačiau jų nauda bus labai abejotina – geriausiu atveju tai manekenas, kuris nedaro nei žalos, nei naudos.

Biotus yra oficialus beveik 20 gamintojų iš JAV, Korėjos platintojas ir tiekia visus pristatomus produktus tiesiai iš įmonės sandėlių. Taigi, pateikdami užsakymą svetainėje, vienu metu gaunate keletą privalumų.

  1. Kompetentingi sertifikuotų ekspertų patarimai dėl vitaminų ir papildų. Čia jums padės išsirinkti tinkamiausią vaistą, išskirti kontraindikacijas.
  2. Ženšenio šaknies kaina čia ji visada bus mažesnė, nes įmonė tiekia produkciją aplenkdama tarpininkus, taip pat yra didmeninis tiekėjas verslininkams Ukraina.
  3. Čia gausite garantuotą apsaugą nuo padirbtų, nekokybiškų ir pasibaigusio galiojimo produktų. Visi gaminiai turi JAV kokybės sertifikatus, o Europoje jie papildomai sertifikuojami.

Dėl šios priežasties dešimtims tūkstančių pirkėjų iš Kijevo ir visos Ukrainos kyla klausimas kur nusipirkti ženšenio šaknį? – išspręsta kartą ir visiems laikams.

DUK – dažnai užduodami klausimai:

Я принимал женьшень, а позже выяснилось что беременна. Какие последствия это может иметь?

Важно прекратить прием препарата, как только вы узнали о беременности и сообщить об этом врачу в консультации. У здоровых женщин, как правило, все проходит без последствий. Если есть тонус матки, другие патологии, то возможен срыв на ранних сроках.

Насколько может быть полезен женьшень пожилым людям?

Прием женьшеня имеет ряд противопоказаний. Среди них — сердечная недостаточность, гипертония, которыми страдают почти все люди старше 60 лет. Поэтому прием препаратов женьшеня должен проходить только после консультации и под наблюдением врача. Также обратите внимание, что в этом возрасте снижается выработка в организме мелатонина и L триптофана, поэтому высок риск перевозбуждения и бессонницы. В то же время для молодых и людей среднего возраста женьшень служит отличным средством профилактики сердечно-сосудистых заболеваний, проблем с работой мозга.

Для меня осенний сезон — настоящий кошмар! Постоянно простужаюсь, после простуды повторяются вплоть до лета. Женьшень поможет?

Вполне возможно что да. Однако также важно исключить дисбактериоз. В идеальном варианте вам стоит пропить курс пробиотиков, чтобы стабилизировать микрофлору кишечника, а после закрепить результат с помощью женьшеня. В любом случае, вам стоит связаться с нашими консультантами, чтобы уточнить симптоматику и подобрать оптимальные препараты.

Работаю офис-менеджером, иногда по 12-14 в сутки во время авралов. Постоянно чувствую усталость, по утрам тяжело просыпаться, а после обеда хочется скорее домой и просто отдохнуть. Мне стоит принимать женьшень, чтобы избавиться от чувства хронической уста

Чередования цикла прилива сил и усталости — вполне нормально для каждого человека. Поэтому важно давать организму полноценный отдых. Несомненно, если у вас нет противопоказаний, то пропить курс препарата с женьшенем вам стоит. Однако, наравне с ним постарайтесь организовать свой рабочий день и неделю таким образом, чтобы у вас было достаточно временит для отдыха и восстановления. В противном случае есть риск умственного и физического перенапряжения и связанных с ними неприятных последствий.

Давно мечтал накачать красивые мышцы, но все попытки заканчивались уже через неделю — для меня это слишком тяжело физически. Читал, что женьшень увеличивает выносливость мышц. Это правда?

Женьшень используется в качестве диетической добавки почти у всех сборных мира и в самых разных видах спорта — от гимнастики до тяжелой атлетики. Исследования показывают увеличение выносливости и эффективности в 1,5 раза. Важно, что препараты женьшеня не считаются допингом, поскольку не истощают организм. В вашем случае нужен не только препарата, но также особая программа тренировок с постепенно возрастающей нагрузкой и специальное спортивное питание. Не стоит стремиться получить быстрый эффект. Позвоните нашим консультантам и они объяснят что именно необходимо в вашем случае для достижения желаемого результата.

Turinys
  • Mitai ir legendos apie ženšenio šaknį
  • Įdomūs faktai apie ženšenį
  • Ženšenio įtaka organizmui
  • Ženšenis: sportas ir svorio metimas
  • Ženšenis: jaunystės ir ilgaamžiškumo paslaptis
  • Ženšenio šaknis: kaip ją vartoti?
  • Liaudies receptai su ženšeniu
  • Ženšenio vartojimo kontraindikacijos.
  • Ženšenio preparatų gamybos ypatybės
  • Žaliavų paruošimas.
  • Gamybos procesai.
  • Kuris ženšenio preparatas geresnis?
  • Į ką atkreipti dėmesį renkantis ženšenį?
  • Kur galite pirkti ženšenio šaknį? span>
Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.