Facebook Pixel

Kelp

Kelp

Rudumblių naudojimas

  • Aterosklerozė. Kovai su šia liga naudojamas džiovintų rudadumblių lapų nuoviras.
  • Jodo trūkumas. Preparatai iš rudadumblių, taip pat patys dumbliai beveik bet kokia forma. 2 šaukštuose yra žmogui būtina paros jodo dozė.
  • Bendras organizmo stiprinimas. Įkvėpimas bus veiksmingas. Tirpalas ruošiamas pudros pagrindu.
  • Kosmetinės procedūros odai. Įvyniojimais deginame riebalų sankaupas ir jauniname odą. Įvyniojimas gali būti atliekamas naudojant lapus arba miltelius.
  • Plaukams atkurti. Kaukės plaukams ruošiamos rudadumblių lapų miltelių pagrindu.
  • Vėžio profilaktika ir organizmo valymas. Veiksmingi yra maisto papildai ir tabletės iš rudadumblių, taip pat sausi milteliai.
  • Ginekologija. Ruošiantis gimdymui, taip pat atliekant įvairias intrauterines intervencijas, naudojami preparatai iš sausų dumblių stiebų.

 

Pats nuostabiausias dalykas naudojant šį stebuklingą dumblį yra labai ribotas kontraindikacijų skaičius. Tai yra padidėjęs jautrumas jodui, nefritas, furunkuliozė, ūmios virškinimo sistemos ligos ir nėštumas.

 

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.