Facebook Pixel

Lecitinas padės pagerinti savijautą ir išvaizdą

Lecitinas padės pagerinti savijautą ir išvaizdą

Lecitinas – šis sudėtingas junginys, suskaidytas, sudaro riebalų rūgštis ir choliną. Ši medžiaga yra hepatoprotektorė, taip pat naudojama kovojant su padidėjusiu cholesterolio kiekiu, taip pat sergant neurologinėmis ir psichologinėmis ligomis.

Lecitino dažnai randama plaukų priežiūros priemonėse. Paruoštus šampūnus, balzamus, kondicionierius ir emulsijas galima pakeisti plaukų kaukėmis, kurių sudėtyje yra lecitino. Preparatą galite derinti su įvairiais elementais, atsižvelgdami į plaukų tipą. Pridėkite lecitino į savo mėgstamą (o svarbiausia – veiksmingą) plaukų balzamą, taip sustiprindami ir pagerindami jo poveikį.

Pirmiausių prekių ženklų preparatai padės pagerinti jūsų savijautą ir plaukų būklę: Now Foods, Solgar, Source Naturals ir kiti. Kapsulės ir granulės priimamos kaip maisto papildas.

Užsisakykite lecitiną internetu Biotus parduotuvę galima pristatyti į bet kurį Ukrainos miestą.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.