Facebook Pixel

Geriausi vitaminai sausai odai

Geriausi vitaminai sausai odai

Veido priežiūra yra ypač svarbi ir reikalauja ypatingo dėmesio. Žinoma, kiekviena mergina rūpinasi savimi, tačiau paprastai tai apsiriboja prausimu ir maitinamuoju veido kremu. Tačiau daugumai to nepakanka.

 

Kl.: Kaip kovoti su sausa oda? Dėl ko oda tampa sausa ir pleiskanoja? Paprastai tokia problema atsiranda, kai oda nėra pakankamai drėkinama ir jūsų ląstelės neturi pakankamai maistinių medžiagų. Tada ji praranda natūralų elastingumą, minkštumą, išsausėja ir pleiskanoja.

Jei laiku į tai neatkreipsite dėmesio, odoje atsiras mikro įtrūkimų. , kurį dažnai lydi niežulys, dirginimas ir net deginimas bei skausmas.

Šiuo atveju vitaminai ateina į pagalbą , nes jie padės atkurti reikiamą viso kūno ir ypač veido odos balansą. Būtent oda pirmiausia signalizuoja apie maistinių medžiagų trūkumą jūsų organizme   ar artėjančią ligą.

Jei pastebėsite, kad jūsų oda tampa sausa, tada greičiausiai jai trūksta vitaminų, tokių kaip A, B, C ir E.

 

Vitaminai A ir B yra būtiniausi komponentai veido odai maitinti ir drėkinti. Vitaminas A, taip pat žinomas kaip retinolis, atlieka svarbų vaidmenį palaikant bendrą kūno sveikatą, įskaitant veido odos sveikatą. Vitamino B kompleksas pasižymi antioksidacinėmis savybėmis ir skatina tinkamą ląstelių, ypač odos ląstelių, formavimąsi bei atsinaujinimą.

Vitaminas C yra būtinas kad organizmas atsinaujintų ir susidarytų audiniai. Jis aktyvina kolageno gamybą, esminis komponentas naujų, jaunų odos ląstelių susidarymui.

 

Vitaminas E yra riebaluose tirpus vitaminas ir gali būti naudojamas kaip veiksmingas sausos odos drėkiklio priedas.

 

Taip pat yra vitaminų kompleksų, kurie padės jums padaryti odą švelnią ir vėl spindinčią.

Now Foods Daily Vitamin Complex papildys jūsų kasdienį aprūpinimą maistinėmis medžiagomis ir vitaminais. Juk jame yra vitaminų, mineralų ir kitų maistinių medžiagų paros norma.

Multivitaminai iš Nature’s Way, Alivedėl vitaminų C, D, E, K ir B grupės vitaminų komplekso padės odai visada išlikti idealios būklės. Jie taip pat padės jūsų kūnui atsispirti išoriniams dirgikliams.

 

Sausa oda rodo vitaminų ir mineralų trūkumą, kurių mūsų organizmui taip reikia. Todėl būtina laiku imtis specialių priemonių vitaminų balansui atkurti, kad nesukeltų rimtesnių pasekmių, susijusių su visų žmogaus organų funkcionalumu.

Pasirūpinkite savimi ir nepradėkite net lengvų ligų!





Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.