Facebook Pixel

Magnis

Magnis

Klausykite savo kūno, jis mums signalizuoja, šmėkščioja apie problemas, o kasdieniame šurmulyje dažnai nepastebime arba nenorime šių signalų pastebėti ar ignoruoti.
Dabar norime papasakoti apie magnio trūkumo organizme simptomai, atsakingi už širdies, inkstų, raumenų darbą. Ar dažnai jaučiate spaudžiančius skausmus širdies srityje, mėšlungis, raumenų spazmus, akių trūkčiojimą, ar nuovargis tapo norma? Tai signalai apie magnio trūkumą, kuris gali sukelti labai rimtas ligas, nes magnis dalyvauja daugelyje procesų mūsų organizme.
Galimos ligos su magnio trūkumu:
- inkstų ligos
- dažnas cistitas
br />- žarnyno ligos ir bendras apsinuodijimas
- širdies liga
- nemiga, depresija
- diabetas
- hipertenzija
- osteoporozė
- nevaisingumas ir ginekologiniai sutrikimai
- kariesas.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.