Facebook Pixel

Gleibinantis gleives: „laimės pupelės“ arba proto afrodiziakas

Gleibinantis gleives: „laimės pupelės“ arba proto afrodiziakas

Vienas galingiausių natūralių afrodiziakų, natūralus antidepresantas, „laimės“ augalas, maistas protui – kai tik degimo nevadina mucuna! Šio atogrąžų augalo gydomosios savybės įspūdingos: mucuna veiksminga kompleksiškai gydant depresinius sutrikimus, Parkinsono ligą, cukrinį diabetą, atminties praradimą ir kognityvinių funkcijų sutrikimą smegenyse. Nepakeičiamas maisto papildas tiems, kurie nori padidinti libido, protinį lankstumą ir energiją, taip pat subalansuoti psichoemocinę būseną.

Mucuna perštėjimas: kuras. smegenims

Mucuna Pruriens (kapikachu) yra ankštinis augalas, augantis atogrąžų klimato sąlygomis kai kuriose Afrikos ir Indijos dalyse. Dėl naudingų savybių ir didelio antioksidantų kiekio sėklos renkamos, džiovinamos, koncentruojamos į ekstraktą ir naudojamos medicinoje kompleksiškai gydant įvairias ligas. Visos augalo dalys šimtmečius buvo naudojamos tradicinėje Ajurvedos medicinoje kaip & nbsp; priešnuodis nuodingų vabzdžių ir gyvačių įkandimams, veiksmingas afrodiziakas ir natūralus „dopingas“, aktyvinantis smegenis, veiksmingas vaistas nuo depresijos, Parkinsono ligos, artrito ir kt.

Mucuna sudėtyje yra antioksidantų, taninų, saponinų ir alkaloidų komplekso, turinčio teigiamai veikia organizmą, palaiko imunitetą, didina energiją ir atsparumą stresui, aktyvina smegenis. Tačiau vertingiausios augalo veikliosios medžiagos yra L-dopa ir levodopa, kurios vaidina pagrindinį vaidmenį gaminant adrenaliną, norepinefriną ir dopaminą. Nuo šių neurotransmiterių priklauso mūsų psichoemocinė būsena, taip pat visi smegenų pažinimo procesai, įskaitant mąstymą, atmintį, koncentraciją ir nuotaiką.

Nuo augalo didina dopamino gamybą organizme , Gleivinės perštėjimas laikomas veiksmingu vaistu gydant depresiją, nuotaikų svyravimus, atminties ir koncentracijos problemas, taip pat lėtinį nuovargį. Klinikiniai tyrimai taip pat parodė, kad Mucuna yra veiksminga kompleksiškai gydant Parkinsono ligą, nes augale yra liūto dalis lepodop.

Gyvas protas ir energija.

Smalsu, geliantis Mucuna –  tai vienintelis natūralus didelės koncentracijos L-dopos šaltinis. Medžiaga vaidina pagrindinį vaidmenį gaminant dopaminą smegenyse: neurocheminę medžiagą, susijusią su džiaugsmo, malonumo, psichinės energijos, pasitikėjimo savimi, susikaupimo jausmais. Mucuna Pruriens vartojimas kaip maisto papildas skatina natūralų energijos antplūdį, gerina nuotaiką ir atmintį, didina koncentraciją, reakcijos greitį ir ramybės pojūtį.

Galite nusipirkti deginantį poveikį. Mucuna už prieinamą kainą mūsų internetinėje parduotuvėje Biotus. Siūlome platų garsiausių pasaulio gamintojų gaminių asortimentą – Now Foods, Natūralūs šaltiniai, Solaray, Himalajai.  

Mucuna kaip afrodiziakas

Gleivių perštėjimas taip pat žinomas kaip veiksminga priemonė moterų ir vyrų libido didinimui. Augalas šimtmečius buvo naudojamas Ajurvedoje kaip unikalus afrodiziakas. Ir čia L-Dora taip pat atlieka pagrindinį vaidmenį, kuris padidina dopamino kiekį organizme, o tai savo ruožtu padidina libido ir testosterono sintezę. Augalas taip pat turi įtakos raumenų masės didėjimui, aktyvina riebalų apykaitą.

Efektyvumas sergant cukriniu diabetu

Mucuna Pruriens sudėtyje yra veikliosios medžiagos inozitolio, kuris mažina aukštą cukraus kiekį kraujyje. Klinikiniai tyrimai su pelėmis parodė, kad didelė sėklų dozė maisto papildų pavidalu mažina cukraus kiekį kraujyje.

Odos grožis ir sveikata

Kosmetologijoje aktyviai naudojamas gleivių perštėjimas kompleksiškai gydyti įvairias odos problemas – spuogus, spuogus, spuogus, žvynelinę, pigmentaciją. Dėl savo priešuždegiminių ir antibakterinių savybių mucuna naudojimas padeda išvalyti ir išlyginti odą. Be to, augalo lapuose yra natūralių antibiotikų, fenolio ir taninų, kurie veikia kaip galingas odos antiseptikas.

Šalutinis poveikis ir kontraindikacijos

Gleivinės perštėjimas neturi ryškaus šalutinio poveikio, todėl yra saugus organizmui. Tačiau vartojant dideles, nekontroliuojamas dozes, gali pasireikšti tokie simptomai kaip hiperaktyvumas, nemiga, pykinimas, vėmimas ir galvos skausmai, drebulys. Kadangi augale yra didelė levodopos dozė, kuri didina dopamino kiekį kraujyje, mucuna nerekomenduojama sergant tokiomis ligomis:

  • neuropatija

  • psichozė

  • aritmija

  • kepenų liga

  • skrandžio opa

  • aukštas kraujospūdis 

Gydytojai rekomenduoja Mucuna kaip maisto papildą depresijai šalinti, smegenų pažintinėms funkcijoms gerinti, lytiniam potraukiui didinti, taip pat kompleksiniam Parkinsono ligos ir cukrinio diabeto gydymui. Augalas yra nepakeičiamas tiems, kurie veda aktyvų gyvenimo būdą, dirba protinį darbą ir nori visada būti meilės fronte!  

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.