Facebook Pixel

Ar Natrol Gummies yra alternatyva tabletėms?

Ar Natrol Gummies yra alternatyva tabletėms?

Vienas iš „Natrol“ laimėjimų yra unikalių kramtomųjų produktų išleidimas vitaminai vyrams, moterims ir vaikams. Jie pakeis nuobodžias beskones tabletes, kurias reikia nuplauti skysčiu. Vietoj to, vartodami natūralias sveikas gumines, gausite ne tik malonumą sau, bet ir naudos savo kūnui. Kramtomojoje kapsulėje yra daug vitaminų ir kitų naudingų medžiagų. Nepaisant to, kad visi yra pripratę prie tablečių, kadangi jos yra mažos formos ir pigesnės, kapsulę vis tiek lengviau nuryti, o juo labiau kramtyti dėl želatinos apvalkalo. Tabletės dažniausiai būna arba beskonės, arba nemaloniai rūgštaus skonio, rečiau galima rasti tablečių, kuriose derinamos ir naudingos medžiagos, ir malonus skonis bei sužadintas vartotojų susidomėjimas.
Beje, vienas gydytojas paskelbė straipsnį, kuriame jam labiau patiko vitaminingos guminukės.

Tai taip pat svarbu, kad kramtomosios tabletės būtų skirtingų skonių ir rūšių, kad galėtumėte lengvai priversti vaiką jomis naudoti.

 

  1. Multivitaminai vaikamstai naudingos kramtomosios tabletės skirtingų skonių guminukų pavidalu. Juose yra daug naudingų vitaminų, kuriuos vaikas turėtų gauti visapusiškam vystymuisi.  . Maisto papildas papildys maistinių medžiagų trūkumą organizme dėl tokių vitaminų kaip: vitaminas A, kuris naudingas akių sveikatai,  vitaminai B-6 ir B-12, vitaminai C ir E, apsaugantys nuo infekcijų, vitaminas D. dantims ir kaulams stiprinti, vitaminai C ir D imunitetui palaikyti.

  2. Multivitaminai nėštumo metu –   tai natūralus maisto papildas, kuriame yra visas vitaminų, mineralų kompleksas. Turi įvairiausių skonių. Vienoje kramtomojoje kapsulėje yra 26 vaisiai ir daržovės, tinkami vartoti kasdien. Sudėtyje yra tik ekologiškų saldiklių: vaisių pektino ir ekologiškų vaisių; taip pat folio rūgšties, B grupės vitaminų, jodo ir cinko. Visa tai puikiai prisotina nėščios moters kūną ir prisidės prie normalios vaikelio vystymosi gimdoje.

  3. Multivitaminai vyramsUogų skonio guminukai, kuriuose yra būtinų vitaminų ir mineralų. Jie padeda didinti tonusą, skatina protinę ir fizinę veiklą, padeda palaikyti normalią vyrų reprodukcinės sistemos veiklą. Pirmiausia jie reikalingi aktyvumui, energijai, ištvermei didinti ir greitam atsigavimui po fizinio krūvio, vitaminai – gera apsauga nuo prostatos vėžio; skatinti greitą raumenų augimą, suteikti energijos sportui, stiprinti imunitetą.

  4. Multivitaminai moterims - vitaminų kompleksas iš natūralių vaisių ir daržovių. Jis yra specialiai sukurtas moters kūnui, ty padidinti gyvybingumą, suteikti energijos ir pagerinti bendrą sveikatą. Taip pat multivitaminai normalizuoja hormonų lygį, gerina širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą, gerina medžiagų apykaitą, šalina iš organizmo toksinus, gerina pieno liaukų ir krūtų būklę, reguliuoja šlapimo sistemos veiklą, stiprina kaulus, stimuliuoja smegenis ir saugo. imuninę sistemą.

  5. Melatoninas - šis vaistas turi migdomąjį poveikį ir padeda atsipalaiduoti greitas užmigimas. Jis gerina miegą, atmintį, didina darbingumą, padeda sumažinti stresą ir nuraminti nervų sistemą.

  6. Kramtomieji saldainiai plaukams, nagams ir odos sveikatai stiprinti yra energetinis maisto papildas, stiprinantis plaukus, odą ir nagus. Šis vitaminų kompleksas padeda organizmui išvalyti toksinus ir kenksmingas medžiagas, gerina kepenų veiklą. Dėl vitaminų C ir E oda pašalinama nuo paraudimo ir kitų bėrimų. Žolelių papildai sustiprina vitaminų ir mineralų, kurie yra šio komplekso dalis, veikimą.

Na, pasirinkimas yra tavo. Vartokite kramtomus sveikus vitaminus, kurie bus maloniai įsisavinami, arba nuobodžias beskones karčias tabletes. Rinkdamiesi nepamirškite pasikonsultuoti su gydytoju.

Straipsnį parašė Biotus personalo rašytojas. 

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.