Facebook Pixel

Nattokinazė yra fermentas, kuris skaido kraujo krešulius.

Nattokinazė yra fermentas, kuris skaido kraujo krešulius.

Nattokinazė savo savybėmis primena pagrindinį fermentą plazminą, kuris turi unikalią savybę – gebėjimas ištirpinti fibriną, kuris prisideda prie kraujo krešulių naikinimo ir tirpimo. ką gali padaryti nattokinazė:

  • palaiko regėjimą
  • gerina audinių aprūpinimą deguonimi
  • mažina sąnarių ir raumenų skausmą, didina kaulų tankį
  • malšina migreninius galvos skausmus
  • mažina limfos klampumą (gerina drenažo funkciją)

Šį fermentą gydytojas skiria esant padidėjusiam cholesterolio kiekiui kraujyje, po insulto ar infarkto, taip pat išeminės širdies ligos, cukrinio diabeto. Vaistas taip pat veiksmingai mažina atmintį ar intelektą, raumenų nuovargį, tirpimą ar dilgčiojimą rankose ar kojose.

Jei pjūviai ar žaizdos negyja ilgą laiką, nattokinazė gali pagreitinti gijimo procesą.

Šiuolaikiniai vaistai gali padėti ne tik gyventi ilgiau, bet ir padaryti šį ilgą gyvenimą visavertį. Paklauskite savo gydytojo patarimo ir apsilankykite „Biotus“ ir įsigykite pirmaujančių pasaulio gamintojų nattokinazės.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.