Facebook Pixel

Naujas atsiėmimo punktas Kijeve!

Новый пункт выдачи заказов в Киеве!

Lapkričio 17 d. Kijeve atidarytas naujas prekių išdavimo punktas ir dabar galite savarankiškai atsiimti užsakymus, pateiktus svetainėje, „arčiau namų“, nepermokėdami už pristatymo paslaugas.

Naujas užsakymų išdavimo punktas, esantis adresu: Pochaina metro stotis, S. Bandery (buvęs Moskovsky), 15a (mag. Auchan) Darbo laikas: I-Š 9.00-20.00, Sek 10.00-19.00

Primename, kad šiandien yra galimybė užsisakyti vitaminų, palaikančių ir apsaugančių organizmą nuo COVID ligos – vitaminą D3, vitaminą C, chelatinį cinką TM Biotus, taip pat pasaulinių prekių ženklų, tokių kaip Thorne Research, Nature`s Way, produktus. , Carlson Labs, Now Foods.

Internetinės parduotuvės asortimente taip pat yra medicininių kaukių, antiseptikų, greitųjų koronaviruso tyrimų.

Užsisakykite vitaminus biotus.ua internetinėje parduotuvėje.

BIOTUS prioritetas – kokybiškas vitaminų pasirinkimas ir greitas pristatymas. Tikėkitės naujų išdavimo taškų Ukrainos miestuose!

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.