Facebook Pixel

Naujas užsakymų išdavimo punktas pačiame Kijevo centre

Новый пункт выдачи заказов

Gruodžio 10 d. Kijeve atidarytas naujas BIOTUS parduotuvės atsiėmimo punktas, dabar užsakymus galite atsiimti patys, nepermokėdami už pristatymo paslaugas.

Naujasis atsiėmimo punktas yra pačioje Kijevo centras, Adresas: metro Sporto rūmai, g. Basseynaya, 19. Darbo laikas: P-Š 9.00-20.00, Sek 10.00-19.00

Taip pat norime priminti, kad dabar nemokamas pristatymas į MEEST siuntų dėžes iki 2021 m. sausio 31 d.

Šiandien galima užsisakyti vitaminų, palaikančių ir apsaugančių organizmą nuo COVID ligos – vitamino D3, vitamino C, chelatinio cinko TM Biotus, taip pat produktų iš pasaulinių prekių ženklų, tokių kaip Thorne Research, Nature`s Way, Carlson. Labs, Now Foods.

Internetinės parduotuvės asortimente taip pat yra medicininių kaukių, antiseptikų, greitųjų koronaviruso testų. Užsisakykite vitaminų internetinėje parduotuvėje biotus.ua. BIOTUS prioritetas – kokybiškas vitaminų pasirinkimas ir greitas pristatymas. Tikėkitės naujų išdavimo taškų Ukrainos miestuose!

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.