Facebook Pixel

NOW Foods – aukšta visų produktų kokybė

NOW Foods – aukšta visų produktų kokybė

Dabar maistas – yra Amerikos vitaminų, mineralų, amino rūgščių, žolelių, sporto papildų ir kitų produktų gamintojas. Jau beveik 50 metų įmonė gamina kokybiškus vaistus, atitinkančius GMP (Geros gamybos praktikos) standartą vaistams.

Sveikatos produktai sukurti taip, kad šiuolaikiniai žmonės galėtų atlaikyti stresą, blogą ekologiją, savo blogus įpročius ir prastos kokybės maistą. Žmogaus kūnas negali išgyventi be mokslo ir aukštųjų technologijų paramos.

Pirkti NOW Foods vitaminus yra lengviausia ir pelningiausia vieta pas mus. Kadangi siūlome didelį šio prekės ženklo produktų pasirinkimą, žemas kainas, kvalifikuotą pagalbą renkantis vaistą ir pristatymą Ukrainoje.

Biotus rasite DABAR maisto produktų: vitaminų, fermentų, mineralų, multivitaminų, omega, antioksidantų, kofermentų, vaikiškų produktų, probiotikų, amino rūgščių, kaulų ir sąnarių Produktai, Maistas svorio metimui, vyrų ir moterų sveikatai, preparatai sportininkams.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.