Facebook Pixel

Apie žuvų taukų Solgar naudą vaiko organizmui

Apie žuvų taukų Solgar naudą vaiko organizmui

Žuvų taukuose yra vitamino A, D, magnio, jodo, geležies, mangano ir itin naudingų polinesočiųjų rūgščių Omega – 3. Rūgščių, tokių kaip Omega-6 ir Omega-3, trūkumas gali sukelti & nbsp; smegenų veikla ir atminties sutrikimas. Organizmas negali pasigaminti šių rūgščių, todėl gali jas pasisemti iš žuvų taukų.

Suaugusiems žuvų taukai yra energijos šaltinis, jų pagalba organizmas pilnai pasisavina kalcį ir fosforą, atstato sausus oda, plaukai, regėjimas. Padeda atsikratyti alergijos.

Solgar žuvų taukuose nėra gyvsidabrio, kuris randamas žuvų audiniuose, pėdsakų. Todėl jis laikomas tikrai gydančiu. Jis turi gydomąjį poveikį sergant vėžiu, artritu, psoriaze. Visos ligos & nbsp; prie kurių reikėtų vartoti žuvų taukus, nenurodyta.

Pasigyvenkime ties jų poveikio vaiko organizmui nauda.

Žuvų taukus reikia duoti vaikui nuo pat ankstyvo amžiaus. amžiaus, nes tai gali užkirsti kelią rachito vystymuisi, pakloti gero regėjimo pagrindą. Jo suvartojimas svarbus normaliai nervų sistemos veiklai, nugaros smegenų audinių statybai, motorinių įgūdžių gerinimui ir imuniteto gerinimui. Vaikams, sergantiems hemofilija ir mažakraujyste, gydytojai jį skiria kaip vaistą.

Produkte yra vitamino  D, kuris užtikrina normalų vaiko kaulų augimą, mažina širdies ligų riziką, odą, skatina psichinę raidą. Solgar žuvų taukai padeda paaugliams sergant depresija , sutrikusi & nbsp; mieguistumas, agresyvumas.

Taigi, žuvų taukai yra natūralus produktas, kuriame yra be galo daug vertingų medžiagų, todėl tai puikus būdas palaikyti mūsų vaikų sveikatą.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.