Facebook Pixel

Agurkų vanduo svorio netekimui

Agurkų vanduo svorio netekimui

Agurkų vandens privalumai

Agurkų vanduo – Gėrimas, kurį galite išbandyti, jei norite iš tikrųjų rehidratuoti savo kūną. Jis ne tik puikiai numalšins troškulį, bet ir pagerins jūsų savijautą bei išvaizdą.

Taigi, 8 agurkų vandens privalumai:

  1. Atkuria vandens balansą.Taigi gerina organizmo termoreguliaciją, skatina kraujotaką, taip pat pagreitina toksinų šalinimo procesą. Visos organizmo sistemos veikia efektyviau, jei gauna pakankamai vandens. Norėdami gauti geriausius rezultatus, naudokite tik išvalytą arba šaltinio vandenį.
  2. Tarnauja kaip papildomas šaltinis vitaminai ir mineralai. Paprastas vanduo mums labai svarbus, tačiau jis pats savaime nėra vitaminų ir mineralų šaltinis. Agurkų vandenyje yra daug maistinių medžiagų, todėl jis yra svarbus dietos priedas.  Kai kuriuose agurkų vandens ruošimo receptuose taip pat yra vaisių, kurie praturtina vandenį natūraliais antioksidantais. Skirtingai nuo sintetinių papildų, agurkų vandenyje esantys vitaminai ir mineralai yra daug geriau pasisavinami, nes gaunami iš visaverčio maisto.
  3. 3.    ;     Stabilizuoja kraujospūdį. Agurkuose yra kalio (4 % paros poreikio). Šis mineralas atlieka pagrindinį vaidmenį slėgio stabilizavimo procese. Ir juose visiškai nėra natrio, kurio perteklius prisideda prie jo padidėjimo. Mažina apetitą.Jei jaučiatės alkanas ir dar ne laikas valgyti, alkį numalšinti padės stiklinė agurkų vandens. Mūsų nervų sistema naudoja tą patį signalą ir alkį, ir troškulį. Jei jaučiatės alkanas, išgerkite stiklinę agurkų vandens. Alkio jausmas praėjo – tai reiškia, kad tu tik norėjai išgerti. Tai padės pagerinti mitybą ir medžiagų apykaitą.
  4. 5.       Palieka odą švelnesnę. Tinkamai drėkinama, oda tampa švelnesnė ir šilkesnė. Agurkuose yra silicio, kuris yra atsakingas už odos elastingumą. Agurkus, likusius paruošus agurkų vandenį, galite naudoti ir kaip išorinę priemonę odos uždegimams (spuogams, dirginimui) malšinti.
  5. 6 .       Stiprina raumeninį audinį. Jau minėtas silicis svarbus ne tik odai, bet ir raumenims stiprinti. Stiklinė agurkų vandens per dieną – ir galite būti tikri, kad jūsų raumenys gauna visas jiems reikalingas maistines medžiagas.
  6. 7.      ;  Padeda išvalyti organizmą.Agurkų vandenyje yra antioksidantų, kurie naikina laisvuosius radikalus ir padeda pašalinti toksinus bei toksinus.
  7. 8.        Vėžio prevencija. Dėl antioksidacinių savybių ir maistinių medžiagų agurkų vanduo padeda išvengti vėžio atsiradimo, jei laikomasi sveikos gyvensenos.
Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.