Facebook Pixel

Ruduo – laikas gerti vitaminus!

Ruduo – laikas gerti vitaminus!

Manoma, kad per vasarą mūsų organizmas sugeba sukaupti vitaminų rudeniui ir žiemai – mitas. Žmogaus organizmas nemoka kaupti vitaminų atsargoms, todėl rudenį, kaip ir bet kuriuo kitu metu, organizmui reikia papildomos mitybos sveikų sezoninių produktų ir vitaminų kompleksų pavidalu. Galima net teigti, kad papildomas vitaminų kiekis rudenį ypač svarbus dėl prastėjančių oro sąlygų ir didėjančio sergamumo infekcinėmis bei peršalimo ligomis.

Kokį maistą reikėtų valgyti rudenį? Daržovių ir vaisių dienos racione turėtų būti ne mažiau kaip 400 g. Rudenį pirmenybė turėtų būti teikiama obuoliams, kriaušėms, pomidorams, moliūgams, saldžiosios paprikos, cukinijų ir kopūstų.

Visų reikalingų vitaminų atsargų gaukite tik iš – užduotis nėra lengva, ypač gyvenimo dideliame mieste, nuolatinio užimtumo, nereguliaraus maitinimo ir žalingų įpročių sąlygomis. Šiuolaikiniam žmogui į pagalbą ateina vitaminų gamintojai, siūlydami subalansuotus kompleksus įvairiems amžiams ir net sezonams.

Rudenį rinkitės vitaminų kompleksus, kuriuose yra vitaminų C, A, E, B, D. Vitaminų galite įsigyti Biotus internetinėje sveikatos parduotuvėje, čia jie padės išsirinkti tinkamiausią variantą kiekvienam jūsų šeimos nariui.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.