Facebook Pixel

Papainas yra populiarus fermentinių pilingų ingredientas.

Papainas yra populiarus fermentinių pilingų ingredientas.

Papinas išgaunamas iš papajos – fermento, kuris labai aktyviai naudojamas kosmetikos ir vaistų gamyboje.

Kosmetologijoje tai yra vienas iš populiariausių fermentinio pilingo komponentų, galinčių labai švelniai išvalyti odą. oda. Valymo su fermentiniu pilingu procedūra efektyvi tiek negyvų epidermio dalelių šveitimui, tiek naujų ląstelių regeneracijai. Taip pat ši medžiaga veikia kaip drėkinamasis komponentas, atkuriantis ir normalizuojantis odos vandens balansą. Papainas skatina skysčių perteklių šalinimą – limfos drenažas. Kosmetikos gaminiai, kurių sudėtyje yra papaino, mažina uždegimą ir pagreitina gijimą.

Naudojami spuogams gydyti, taip pat hiperpigmentacijai pašalinti. Papainas puikiai tinka jautriai odai.

Vaistai, kurių sudėtyje yra papaino, tepami tiesiai ant odos su opomis, erozijomis, randais. Šia priemone gydomos užkrėstos žaizdos, pooperaciniai patinimai, įvairūs uždegimai.

Papaino tabletėmis gydomos virškinimo problemos, virškinamojo trakto ligos. Dažnai skiriama nuo patinimo ir uždegimo.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.