Facebook Pixel

Maisto netoleravimas ir alergija maistui. Kaip užkirsti kelią? Fermentai, jų rūšys ir funkcijos organizme

Maisto netoleravimas ir alergija maistui. Kaip užkirsti kelią? Fermentai, jų rūšys ir funkcijos organizme

  1. Normalizuoti virškinimo traktą – Taip reikia suteikti organizmui reikiamą fermentų – laktobacilų – kiekį, reikalingą tinkamam virškinimui. Kai kurie sako: „Aš negaliu valgyti mėsos. Man tai per sunku. Priežastis yra ne konkretaus produkto sunkumas, o fermentinės bazės trūkumas jo virškinimui. Žarnyno mikroflora turi būti kuriama teisingai ir palaipsniui, o ne imtis skubių priemonių, pavyzdžiui, šiuo metu reklamuojamų Creon, Mezim ir kitų vaistų. Tai nėra labai gerai, nes organizmas tampa tingus ir nustoja pats gaminti medžiagas.

  2. Alerginės reakcijos į sezonines uogas ir vaisius dabar yra dažnos. Nereikėtų laukti komplikacijų, tačiau patartina nedelsiant pašalinti simptomus, naudoti žolelių absorbentus. Ir ateityje stenkitės vengti tų produktų, kurie sukelia tokias reakcijas. Ir pabandykite palaipsniui pašalinti pagrindines priežastis vartodami imuninius vaistus, dabar plačiai prieinamus vaistinius maisto papildus, kurie taip pat padės jūsų kovoje.

  3. Alergija maistui dažniausiai sukelia odos reakcijas, o maisto netoleravimas sukelia vėmimą arba dažną tuštinimąsi. Tačiau tokios organizmo reakcijos nereiškia, kad dabar niekada negalėsite naudoti tam tikrų produktų. Viską galima normalizuoti naudojant specialų valymą, vartojant laktobacilas, normalizuojant skrandžio ir žarnyno mikroflorą. Šių priemonių reikia imtis kartu ir prižiūrint gydytojui.  

 

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.