Facebook Pixel

Alaus mielės – nervų sistemai stiprinti ir savijautai pagerinti

Alaus mielės – nervų sistemai stiprinti ir savijautai pagerinti

Alaus mielės yra unikalios cheminės sudėties, jose yra daug įvairių vitaminų, tarp kurių vyrauja B grupės vitaminai.Ši vitaminų grupė būtini sveikai nervų sistemai, odai, normaliam plaukų ir nagų augimui. Produkte taip pat gausu vitaminų P ir D.

Vartodami alaus mieles, galite prisotinti organizmą fosforu, kaliu, natriu, magniu, variu, selenu, siera ir cinku. Tai priemonė padidinti tonusą ir pagerinti bendrą savijautą. Vartojant šį vaistą, būsite atsparesni stresui ir nerviniams sukrėtimams, jausmams ir depresijai.

Kita funkcija – maisto virškinimo gerinimas, kasos darbas. Pagerinti apetitą ir tuo pačiu pašalinti kenksmingas toksines medžiagas – Alaus mielės visa tai sugeba.

Vaistas siūlomas tablečių, kapsulių, miltelių pavidalu – Galite pasirinkti tinkamiausią variantą iš įvairių gamintojų. Asortimente yra alaus mielių, papildomai praturtintų įvairiais mineralais ar vitaminais – tai tikra vitaminų bomba, kuri padės atrodyti ir jaustis daug geriau. 

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.