Facebook Pixel

Liuteino nauda regėjimui

Liuteino nauda regėjimui

Liuteinas yra augalinės kilmės pigmentas,  būtinas regėjimui.

Neįmanoma gauti reikiamo kiekio tokio reikalingo pigmento tiesiog iš kasdienės mitybos.  Į pagalbą ateina specialiai pagaminti natūralūs šios medžiagos preparatai.

Mūsų organizmo poreikis š. liuteinas yra itin didelis. Pigmentas reikalingas ne tik geram regėjimui, jis pagerina viso regėjimo aparato veiklą. Didžiausia jo koncentracija yra tinklainėje. Mūsų regėjimas priklauso nuo šios medžiagos kiekio, tai yra, kuo jos daugiau, tuo geresnė regėjimas.

Būtina užtikrinti, kad vyresnio amžiaus žmonėms  liuteinas buvo normalus.

 Bėgant metams jų tinklainėje susidaro sluoksniai, o laisvieji radikalai užkemša akies obuolį, o tai galiausiai lemia blogą regėjimą ir visų rūšių akių ligas.

Liuteinas. :  

  • apsaugo tinklainę nuo sunaikinimo ir atsiskyrimo,
  • gerina jos kraujotaką, 
  • apsaugo kai kurias akių ligas,  susijusias su amžiaus,
  • sugeria akims kenksmingą UV spinduliuotę.

Būtina  žmonėms, kurie užsiima vandens, slidinėjimo sportu, taip pat alpinistams, nes. tiek sniegas, tiek vanduo rodo 100 % ultravioletinę spinduliuotę. 

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.