Facebook Pixel

Vitaminų ir mineralų poreikis nėščioms moterims

Vitaminų ir mineralų poreikis nėščioms moterims

Paprastai dienos raciono nepakanka norint gauti reikiamą kalcio, geležies, cinko, magnio ir B grupės vitaminų (įskaitant folio rūgštį) kiekį. Kai kurių mineralų ir vitaminai nėštumo metu kitokie nei įprastai, nes būtina patenkinti Jūsų ir kūdikio poreikius. Preparatuose, kurie nebuvo sukurti specialiai nėščioms moterims, kai kurių iš šių komponentų gali nebūti, o net jei jie yra, tada jų kiekis yra nepakankamas dviem. Žinoma, joks rinkinys, net sukurtas specialiai jums, nepadengia 100 procentų jūsų dienos vitaminų poreikio. A yra tik tinkamos dietos papildymas, tačiau jos sukurtos atsižvelgiant į besilaukiančias mamas, atsižvelgiant į didelius poreikius ir sumažintą „vartojimą” būtini maisto komponentai (bent jau susiję su rytiniu pykinimu ar hormonų pokyčiais).

5 svarbios taisyklės


Tabletės yra tik priedas dieta. Nors tyrimai patvirtina, kad juos vartojančios moterys yra sveikesnės ir pagimdo stiprius vaikus, tačiau žinoma, kad tai galioja tik nėščiosioms, kurios tuo pat metu nepriaugo per didelio svorio ir aprūpino organizmą viskuo vertingu. maistinių medžiagų maiste.
Gydymą palikite gydytojams. Pagrindiniai mineralų ir vitaminų kompleksai, kuriuos galima įsigyti be recepto, visų pirma yra profilaktika. Jei nerimaujate ir įtariate, kad kaltininkas yra konkretus trūkumas, pasitarkite su gydytoju.
Prieš nurydami tabletę, atidžiai perskaitykite informaciją šiame lapelyje. Net jei papildas skirtas nėščiosioms, gali būti ir kitų kontraindikacijų.
Nerezervuokite vitaminų ir mineralų. Turėtumėte vartoti tik rekomenduojamą dozę per dieną: kelių tablečių vartojimas vienu metu gali jums pakenkti.
Vaistus galima keisti, bet ne derinti. Nepamirškite nenaudoti kelių vienu metu. Tai gresia perdozavimu! .
Kai kurių mineralinių medžiagų perteklius
Sveikatai pavojingas ne tik trūkumas, bet ir perteklius. Nėštumo metu natrio perteklius yra ypač pavojingas (prisideda, pavyzdžiui, prie hipertenzijos). Tyrimai rodo, kad daugelis nėščių moterų gauna tris kartus daugiau, nei reikia, o kai kurių vaistų galima įsigyti nereceptiniuose rinkiniuose. Kūdikio besilaukiančių Ukrainos moterų kasdienėje racione taip pat yra fosforo perteklius – Tai nėra labai gerai, nes fosforas susilpnina daugelio kitų būtinų junginių, taip pat vitamino A, pasisavinimą. Be to, jis teigiamai veikia odos ir nagų būklę, tačiau per didelė dozė netgi sukelia depresiją, galvos skausmas ir vėmimas. Tuo tarpu abiejų šių komponentų galima rasti vitaminų ir mineralų rinkiniuose (vitamino A perdozavimas jums negresia tol, kol jo gaunate tik su maistu).

 

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.