Facebook Pixel

Patrauklumas – nuo ko tai priklauso?

Patrauklumas – nuo ko tai priklauso?

– nuo ko tai priklauso? Kokie žmonės laikomi patraukliais ir kodėl? Žinoma, yra ir įgimtų duomenų, tokių kaip ūgis, veido bruožai, akių ir plaukų spalva. Yra asmeninio žavesio – gebėjimas bendrauti su žmonėmis taip, kad jie ir jūs būtų laimingi. Atsiranda geras skonis, stiliaus pojūtis, padedantis pabrėžti savo išvaizdos orumą ir sužadinti kitų susidomėjimą. Tačiau yra dar vienas veiksnys, kurio daugelis neįvertina – – tai sveikata. Tačiau sveikas kūnas yra patrauklus, kad ir ką jis dėvi.

Daugelis palaiko sveiką odą ir plaukus vitaminų kompleksų pagalba. Tačiau ne visi kompleksai yra veiksmingi. Mat juose esantys vitaminai pasisavinami tik sąveikaujant su kitais mikroelementais ir aminorūgštimis. Biotus rekomenduoja Solar grožio kompleksą, kurio komponentai parinkti ir subalansuoti taip, kad visi būtų įsisavinami efektyviausiai. Kompleksas skirtas kolageno stimuliavimui – pagrindinis odos, plaukų ir nagų komponentas. Tai taip pat apima medžiagas, kurios dalyvauja ląstelių atjauninimo procesuose ir užkerta kelią senėjimo procesui. Daugiausia dėmesio skiriama vitaminui C (200 % paros poreikio), cinkui ir variui. Cinkas – pagrindinis mikroelementas, turintis įtakos plaukų ir nagų stiprumui ir blizgesiui, taip pat odos glotnumui ir veido tolygumui. Cinkas ir varis – medžiagų, kurios būtinos ląstelėms prisotinti deguonimi ir reguliuoti odos spalvą. O varis gerina medžiagų apykaitą, aprūpina ląsteles deguonimi. Abiejų šių mikroelementų reikiamu kiekiu gauti tik iš maisto beveik neįmanoma: įprasta mityba suteikia 10 procentų rekomenduojamos paros dozės. Preparate yra 100% abiejų mikroelementų.

Be kitų – silicis, būtinas, kad cinkas ir varis būtų visiškai įsisavinti organizme. MSM medžiaga, kuri skatina vitaminų pasisavinimą, gerina plaukų augimą ir neleidžia atsirasti raukšlėms.

Prolino aminorūgštis stiprina sąnarius ir nagus. Ir lizinas – amino rūgštis, randama baltymuose. Jis apsaugo organizmą nuo virusų (pvz., pūslelinės), skatina kolageno susidarymą ir audinių atstatymą, gerina kraujo kokybę. Vaisto formulė gaminama nuo 1947 m.! Jis yra be pieno, be glitimo, be kviečių, tinkamas vegetarams, sertifikuotas halal ir košerinis.

Kadangi – aktyvią biologinę formulę, prieš vartojant nėštumo ir žindymo laikotarpiu, rekomenduojama pasitarti su gydytoju.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.