Facebook Pixel

Solgar probiotikai

Solgar probiotikai

Probiotikai yra kaip  maisto produktuose: sūryje, fermentuotame keptame piene, kefyre, jogurte ir specialiai pagamintuose maisto papilduose.

Solgar siūlo įvairus probiotikų asortimentas.

Gyvieji mikroorganizmai (bakterijos ir mielės), gyvenantys žarnyne, vadinami probiotikais.

Juos galima suskirstyti į laktobacilas, bifidobakterijas ir mieles. Jie vartojami virškinimo sistemos veiklai gerinti, sergant peršalimo ir alerginėmis ligomis, sergant dažnu stresu, astma, faringitu, helmintoze, plaučių uždegimu.

Tėvams svarbiausia, kad vaikai būtų sveiki ir nesirgti, bet, deja, taip būna ne visada.

Vaikui nuo gimimo reikia probiotiko, nes. kol žarnyne bus normali pusiausvyra, gresia disbakteriozė, tai yra naudingų bakterijų trūkumas.

Tuomet kūdikis pradeda bendrauti su kitais vaikais, užsikrėsti jų mikrobais. , pažeidžiant jo mikrofloros pusiausvyrą, dėl to pradeda sirgti žarnyno infekcijomis, SŪRS ir kitomis ligomis. Čia vėlgi reikalingas probiotikas, kuris sustiprins Jūsų vaiko imunitetą ir užkirs kelią daugeliui ligų.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.