Facebook Pixel

Agurkų vandens receptai

Agurkų vandens receptai

Agurkų vandens receptai

Agurkų vanduo su citrina ir mėtomis

Agurkai ir citrinos puikiai dera, o mėtos šį receptą atgaivina. Citrinos yra turtingas vitamino C šaltinis, kuris labai svarbus imunitetui. Mėtoje, be vitamino C, taip pat yra kalcio ir magnio. Mėtų, likusių išgėrus agurkų vandens, taip pat galima dėti į sriubą ar sultis su minkštimu (smozzie). Tai puikus skaidulų šaltinis.

Agurkų vanduo su kvapniomis žolelėmis

Žolelės ne tik suteiks naują skonį, bet ir praturtins vandenį didžiuliu kiekiu naudingų medžiagų. Rozmarinuose gausu geležies, kalcio ir kalio, o čiobreliuose ir mėtų – vitaminas C. Galite eksperimentuoti su kitomis žolelėmis, tačiau nerekomenduojame vienu metu dėti daugiau nei trijų rūšių žolelių.

Pavasario receptas. Agurkų vanduo su braškėmis.

Braškių skonis nudžiugins ir praturtins vandenį antioksidantais. Taip pat rekomenduojame įdėti citrinos ir iš žolelių – mėtų arba baziliko. Puikus šaltinio gėrimas paruoštas!

Agurkų vanduo su bazilikais

Bazilikas turi daug vitamino A, kuris žmogaus organizme virsta beta karotinu – stiprus antioksidantas.

Agurkų vanduo su vaisiais

Vaisiai agurkų vandenyje padės greičiau atstatyti vandens balansą organizme. Mėlynės, braškės ir agurkai – nuostabus skonių derinys ir vitaminų bei mineralų jūra.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.