Facebook Pixel

Solgaro sąnarių sveikatos revoliucija

Solgaro sąnarių sveikatos revoliucija

Įmonė Solgar pristatė naują produktą  sąnarių sveikatos srityje – Solgar  numeris  7. Solgar numeris 7 –  tai naujos kartos papildai po gliukozamino, gerinantys sąnarių judrumą, lankstumą ir išplečiantys jautrių ar pažeistų sąnarių galimybių spektrą.

Ši revoliucinė plėtra apjungia biologiškai aktyvius produktus. maistinės medžiagos , kurios veikia sinergiškai, kad pašalintų atsitiktinius sąnarių jungiamojo audinio sutrikimus ir įveiktų stresą aktyvaus fizinio krūvio metu. Kad ir taip silpnas sąnarys nebūtų sunaikintas sportuojant. Tai leidžia žmonėms, kurie dėl rutulinių sąnarių negali gauti fizinio aktyvumo, vis tiek pradėti šiek tiek judėti ir labiau mėgautis gyvenimu. „Solgar“ rūpinasi savo klientais ir jų emocine fizine sveikata, kuria naujus produktus, gerinančius gyvenimo kokybę.

Dėkojame Solgar numeris 7 Galite grįžti į Įprasta veikla: bėgiokite su vaikais ir anūkais parke….. ir net grįžkite ant bėgimo takelio.  Pajuskite skirtumą! Po 7 dienų pastebėsite sąnarių pagerėjimą!

 

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.