Facebook Pixel

Žuvies taukai

Žuvies taukai

Žuvų taukai – tai natūrali vitaminų bomba mūsų organizmui:
vitaminas A, atsakingas už nagų, plaukų, odos sveikatą;
vitaminas D – fosforo ir kalio pernešėjas į mūsų ląsteles, atsakingas už nervų sistemos, kaulų ir dantų sveikatą;
ir vertingiausios bei nepakeičiamos riebalų rūgštys organizmui – Omega 3, kurių mūsų organizmas pats nepasigamina, o gali gauti tik su maistu.
Esame tikri, kad daugelis iš mūsų atsimena šios medžiagos skonį iš vaikystės, kurį mėgo nedaugelis, tačiau neginčijamą tėvų autoritetą ir tikrumą, kad žuvų taukai yra tiesiog būtini vaikų organizmui, privertė juos įsisavinti kone kasdien.
Dabar šios nemalonios procedūros daryti nebereikia, nes šiuolaikiniai gamintojai mums siūlo platų žuvų taukų kapsulių pasirinkimą. Jokio diskomforto nesukeliantis priėmimas.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.