Facebook Pixel

Žuvų taukai vaikų mityboje

Žuvų taukai vaikų mityboje

Žuvų taukai dažnai skiriami nėščioms moterims, siekiant išvengti įvairių vaisiaus neurologinių problemų. Pediatrai skiria žuvų taukus, kad išvengtų rachito, o taip pat mišiniais maitinamiems vaikams, kad kompensuotų trūkstamas medžiagas iš motinos pieno.

Žuvų taukus galima skirti vaikui, turinčiam lūžinėjančių nagų, plaukų ir dantų problemą. . Ašarojimas, isterija, svorio trūkumas gali būti priežastis pradėti vartoti šį priedą. Omega-3 rūgštys tiesiog būtinos augančiam organizmui, o jei su maistu jų negaunate pilnai, tuomet į vaiko mitybą reikia įtraukti žuvų taukus.

Žuvų taukai išsprendžia daugybę vaiko kūno problemų. Kalbame apie nervus, atmintį, širdį, odą, plaukus ir kaulus. Jei vaikui nesiseka mokykloje, jis tapo irzlus ar net agresyvus, priaugo papildomų kilogramų, turi problemų su regėjimu, kaulais ar dantimis, kreipkitės į pediatrą. Gydytojas turėtų paskirti bet kokius vitaminus ar biologinius papildus, tačiau juos galite įsigyti mūsų internetinėje parduotuvėje.

Žuvų taukų kapsulių vartojimas gali žymiai pagerinti vaiko savijautą ir palengvinti visus nerimą keliančius simptomus.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.