Facebook Pixel

Sambucol yra natūralus antivirusinis agentas

Sambucol yra natūralus antivirusinis agentas

A arba B gripas sukelia ūmias, karščiuojančias ligas, kurios paūmėja beveik kiekvieną žiemą ir yra įvairaus sunkumo. Amantadinas ir rimantadinas yra veiksmingiausios A gripo viruso profilaktikos priemonės (Younkin ir kt., 1983; Reuman ir kt., 1989; Bradley ir kt., 1990). Tačiau B virusą šie vaistai in vitro slopina tik esant tokioms didelėms koncentracijoms, kurių neįmanoma pasiekti pacientams (Douglas (Douglas, 1990).

Be didelių sąnaudų, šie vaistai sukelia rimtų šalutinių poveikių). poveikis, ypač vyresnio amžiaus žmonėms (Stange ir kt.) Be to, buvo pranešta, kad gripo M2 viruso sukeltos membranos baltymų mutacijos sukelia atsparumą amantadinui (Grambas ir kt., 1992). rimantadino, gripo A virusai atsirado gydymo metu šio produkto vartojimas praėjus 2 dienoms nuo gydymo pradžios (Hayden ir kt., 1989, 1991), todėl gali greitai atsirinkti ir perduoti atsparius A gripo virusus.

Ribavirinas veiksmingas prieš abu A ir B virusai, bet tik aerozolių pavidalu. Šį vartojimo būdą sunku naudoti gripo pacientams, sergantiems kvėpavimo takų ligomis, jis yra brangus ir daug laiko reikalaujantis. viruso kontrolė (Gilbert ir kt., 1986).


Dėl savo savybių juodasis šeivamedis jau daugelį metų naudojamas liaudies medicinoje kaip priemonė nuo gripo. Šeivamedžio lapų naudojimo indikacijos yra į gripą panašios peršalimo ir sinusito sąlygos (British Pharmacopoeia of Herbs, 1983). Yra duomenų apie trijų augalų komponentų, tarp kurių minimas ir šeivamedžio uogas, antivirusinį poveikį gydant gripą ir pūslelinę (Serkedzhieva ir kt., 1990).


Pateiktas standartizuotas ekstraktas. kaip vaistas Sambucol® ; (SAM) yra juodojo šeivamedžio uogų vaistas, naudojamas kaip žolinis vaistas gripo viruso sukeltai infekcijai gydyti. Šioje formulėje yra daug trijų flavonoidų (Bronnum-Hansen ir Hansen, 1983). Flavonoidai – Tai natūralios augalinės medžiagos. Buvo paskelbta daugybė pranešimų apie antivirusinį polifenolių, tokių kaip flavonoidai, flavonoliai ir flavonai, poveikį. Naudojant kelis augalų ekstraktus, kuriuose yra flavonoidų arba išgrynintų flavonoidų, buvo įrodytas jų antivirusinis aktyvumas gydant 1 tipo herpes virusą, respiracinį sincitinį virusą, paragripą ir gripą (Amoros (Amoros) et al., 1992; Serkejieva et al., 1992; Nagai ir kt., 1990; Mahmood ir kt., 1993).

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.