Facebook Pixel

Goji sultys: privalumai ir priėmimo taisyklės

Goji sultys: privalumai ir priėmimo taisyklės

Goji uogose gausu daug žmogaus organizmui naudingų medžiagų. Tik 50 ml sulčių per dieną gali suteikti organizmui visą būtinų vitaminų, antioksidantų ir mikroelementų rinkinį. Galite padidinti imunitetą, atjauninti ląsteles ir sulėtinti senėjimo procesą. Goji sultys yra labai populiarios tarp svorio metimo ir tai nenuostabu, tai tikrai galingas sąjungininkas kovoje už liekną figūrą.

Svarbu gerti sultis teisingai, būtent: dėl tonizuojančio poveikio rekomenduojama jas vartoti ryte. Jokiu būdu negalima viršyti 50 ml per parą dozės.

Šis produktas gali būti pavojingas alergiškiems žmonėms ir žmonėms, kurie šiuo metu arba nuolat vartoja kokius nors vaistus. Kontraindikacija vartoti sultis gali būti didelis karščiavimas, apsinuodijimas.

Alkoholio ir rūkymo poveikis sulčių poveikį labai sumažina.

Jei sergate lėtinėmis ligomis, būtinai pasikonsultuokite pasitarkite su gydytoju prieš pradėdami vartoti šį vaistą.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.