Facebook Pixel

goji sultys

goji sultys

Goji uogos yra vienas sveikiausių vaisių pasaulyje! Tibeto, Nepalo, Mongolijos ir Kinijos kalvose ir slėniuose auga maža raudona uoga, vadinama goji. Krūmai, ant kurių auga goji uogos, pasiekia vieno – trijų metrų dydį, o pačios uogos šviežios užauga iki 5 centimetrų, o džiovintos – iki 2–3 cm.
Šie vaisiai yra specifiniai, jų neturėtų būti derliaus nuėmimo metu liesti rankomis – nes pajuoduoja, praranda savo bruožus. Todėl, užuot nuskintos, susmulkinamos nuo krūmų ant specialių kilimėlių ir džiovinami saulėje.
Goji uogos dėl savo ypatingų savybių savo klasėje užima geriausią vietą tarp žolelių maiste ar vadinamieji superproduktai, gauti iš tradicinės kinų medicinos.
Ekspertai ir mitybos specialistai gali patvirtinti, kad šios uogos yra sveikas maistas mūsų planetoje, Tolimuosiuose Rytuose, jų savybės žinomos jau tūkstančius metų.
>Uogose esantys polisacharidai ir riebalų rūgštys gali skatinti kolageno gamybą ir išlaikyti drėgmę organizme – tai duoda odos atjauninimo rezultatą, taip pat turi įtakos celiulito mažinimui. Be to, kaip vienintelės, jos skatina organizmą gaminti augimo hormoną, kuris lėtina senėjimo poveikį ir ženkliai pagerina savijautą.
Uogose taip pat yra keturis kartus daugiau antioksidantų nei mėlynėse ar granatuose. Jie vis dar laikomi mėgstamiausiais stabdant senėjimo procesą. Labai naudingos Goji sultys.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.