Facebook Pixel

Solgar aminorūgštys

Solgar aminorūgštys

Solgar asortimente kiekvienas ras sau reikalingą prekę. Tai gali būti įvairūs vaistiniai augalai, mineralai, vitaminai ir kompleksiniai produktai.

Amino rūgštys, kitaip jos dar vadinamos statybinėmis baltymų medžiagomis,  gali būti nepakeičiamos ir pakeičiamos.

žmogaus organizmas negali pasigaminti nepakeičiamų aminorūgščių, todėl būtina vartoti šių medžiagų turinčius kompleksus.

Solgar aminorūgštys bus itin naudingos po operacijų, sveikimo laikotarpiu, esant dideliam intelektiniam stresui ir sportuojant.

Sportininkai, patirkite savo kūną didžiausioms apkrovoms,   naikinant jį taip, kad įvyktų atkūrimo procesas, & nbsp; jie imasi amino rūgščių.

Solgar aminorūgštys užtikrins baltymų patekimą į raumenis, maksimaliai prisotins organizmą baltymais, pagreitins atsistatymo procesus raumeniniame audinyje po sunkių treniruočių, dėl kurių raumenų augimas padidės.

Stiprinti imunitetą, palaikyti teigiamą azoto balansą, normalizuoti hormonų gamybą. Sporto mitybos specialistai padarė išvadą, kad Amino rūgštys kaip maisto papildas sportininkai būtini .

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.